Hollywood Oyuncuları Oruç Tutan Müslümanlar İçin Sette Bakın Ne Karar Aldı!

Hollywood yapımı 'Osmanlı Subayı' filminin oyuncuları, oruç tutan müslümanlar için önemli bir karar aldı.

27.05.2017-11:45 - (Son Güncelleme: 27.05.2017-16:47) Hollywood Oyuncuları Oruç Tutan Müslümanlar İçin Sette Bakın Ne Karar Aldı!

Hollywood yapımı 'Osmanlı Subayı' filminin oyuncuları, oruç tutan müslümanlar için önemli bir karar aldı. On bir ayın sultanı Ramazan ayına denk gelen 'Osmanlı Subayı' çekimlerinin oyuncuları Michiel Huisman, Hera Hilmar ve Josh Hartnett, oruç tutan Müslümanlara saygılarından, ne yemek ne de su içtiler. Türkiye’de vizyona girecek olan filmin oyuncuları, iftar vaktine kadar yemek ve çay kahve molalarını karavanlarında verdiler.

MİCHİEL HUİSMAN KİMDİR?

'Osmanlı Subayı' filminin ünlü oyuncusu Michiel Huisman, 1981 yılında Hollanda'da dünyaya geldi. 35 yaşında olan yakışıklı oyuncu Hollandalı grub Fontane'nin solisti ve gitaristi olan Michiel Huisman, Hollanda ve İngiliz TV dizisi ve filmlerde, Genç Victoria (2009), Dünya Savaşı Z (2013) ve The Wild (2014) gibi Amerikan filmlerinde yardımcı rollerde oynadı. Ardından önemli dizilerde boy gösteren fakat asıl çıkışı HBO’nun meşhur dizisi Game of Thrones’da hayat verdiği Daario Naharis karakteri ile yapan ünlü oyuncu MichieL Huisman, Wild, The Invitation, The Age of Adaline filmlerinde önemli rollerde rol aldı. Ünlü oyuncu Michiel Huisman, Hollandalı aktris Tara Elders ile evlidir. Çiftin, bir tane kız çocukları vardır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal