Hilal Özdemir'den Hazım Körmükçü Açıklaması

Eski eşi Hazım Körmükçü'nün nafakasını ödemediği için ekonomik olarak zor günler geçirdiğini dile getiren Hilal Özdemir, dikkat çeken açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Bir magazin programına konuk olan Hilal Özdemir, Körmükçü'nün iki kez intihara kalkıştığını söyledi.

16.09.2020-16:26 - (Son Güncelleme: 16.09.2020-16:22) Hilal Özdemir'den Hazım Körmükçü Açıklaması

Hilal Özdemir, geçtiğimiz aylarda eski eşi Hazım Körmükçü'nün nafakasını ödemediği için zor günler geçirdiğini söylemişti. Söylemezsem Olmaz programına katılan Özdemir, konuyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

Hilal Özdemir, 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucularından Seren Serengil’in ‘Hazım Körmükçü'nün sizden ayrılmamak için intihara teşebbüs ettiği doğru mu?’ sorusuna ‘Maalesef öyle bir süreç oldu. İki kere teşebbüs etti. Eski eşimden şiddet de gördüm. Ama ifşa etmedim. Utanarak bunu saklamak çok yanlıştı’ şeklinde karşılık verdi.

NE OLMUŞTU?

Pandemi sürecinde ekonomik olarak zor günler geçirdiğini belirten Hilal Özdemir, şu ifadeleri kullanmıştı: ‘Kızılay'a başvurdum, yardım geldi ama erzak 10 gün yetti. Evde hiçbir şey kalmamıştı, mahalle muhtarına başvurdum. Hayatın gerçeği bu. Sanatçı olmam rahat geçindiğim anlamına gelmiyor. "Bu pandemi sürecinde çocuklarıma bakmaya çalışıyorum. Kiramı ödeyemiyorum. Bayrama erzak alarak girdim. Çocuklarımın babası ortada yok hiçbir şekilde. Bu çocuklar ağaç kabuğundan mı çıktılar? Neden aramıyor sormuyor. 5 aydır nafaka ödemiyor, ortada yok’

Hilal Özdemir’in açıklamalarının ardından meslektaşının yaşadığı zorluklara kayıtsız kalmayan Haluk Levent ise Özdemir’in ihtiyaçlarının karşılandığını sosyal medya hesabından duyurmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal