Hercai Dizisi Yapım Şirketinden Sert Açıklamalar!

ATV ekranlarının son dönemde en çok izlenen dizilerinden olan Hercai hakkında yeni bir karar alındı. Hercai dizisi yapımları sahte hesaplara karşı aldıkları kararı sosyal medyadan duyurdu.

07.05.2019-10:55 - (Son Güncelleme: 07.05.2019-10:52)

Başrollerinde yakışıklı oyuncu Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in rol aldığı Hercai dizisi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. ATV ekranlarını kasıp kavuran Hercai dizisi yapımcısından sosyal medyada dizi adına açılan sahte hesaplarla alakalı açıklama geldi.

Hercai dizisi yapım şirketi, dizi hakkında sosyal medyada sahte hesaplar tarafından yapılan paylaşımlarla ilgili hukuki süreç başlattıklarını duyurdu.

'FAKE HESAPLAR DİZİMİZE ZARAR VERMEYE BAŞLADI'

Mia Film'den yapılan açıklama ise şöyle;

'Hercai severler, kötü niyetli bazı fan sayfaları ve fake hesaplar artık dizimize büyük zarar vermeye başladı. Bu durum verilen bütün emeklere büyük bir saygısızlık ve hırsızlıktır. Hercai ile ilgili sahne çekip paylaşan, bu paylaşımları yayan, destek veren ve senaryoya dair bilgi paylaşımı yapan birçok hesap tarafımızca belirlenmiştir.

'EMEK HIRSIZLIĞI YAPANLAR HAKKINDA SÜREÇ BAŞLATILDI'

Bu emek hırsızlığını yapanlar hakkında kanalımız ve şirketimiz tarafından hukuki süreç başlatılmıştır. Ve bu paylaşımları yapmaya devam eden diğer hesaplarda incelenmektedir. Bunlarla ilgili de hukuki süreç başlatılacaktır. Saygılarımızla'

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal