Hercai Dizisi Bitecek mi? Hercai Dizisi Sezon Finali Tarihi Belli Oldu

ATV'de yayın hayatına yeni başlayan ve kısa sürede büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Hercai dizisi hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

05.04.2019-09:15 - (Son Güncelleme: 05.04.2019-09:12) Hercai Dizisi Bitecek mi? Hercai Dizisi Sezon Finali Tarihi Belli Oldu

ATV'nin kısa sürede izlenme rekorları kıran Hercai dizisi hayranlarını üzecek haber verildi. Hercai dizisi erken sezon finali kararı aldı.

Başrollerinde Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in rol aldığı Hercai dizisi yayınlanan 3 bölümü ile izleyenler tarafından büyük beğeni topladı. Hercai dizisinin erken sezon finaline gitmesi ise kafaları karıştırdı.

HERCAİ DİZİSİ SEZON FİNALİ

5 Nisan Cuma akşamı 4. bölümü ile yayınlanacak olan Hercai dizisi sezon finali tarihi belli oldu. Erken sezon finali kararı alan Hercai dizisi 12. bölümü ile 31 Mayıs Cuma akşamı sezon finali yapacak.

HERCAİ DİZİSİ YENİ SEZON NE ZAMAN?

Kısa sürede büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Hercai dizisi başrollerinde yer alan Akın Akınözü ve Ebru Şahin gibi genç isimlerle izleyici kitlesini artırmaya devam ediyor. Sezona erken bir veda yapacak olan Hercai dizisi yeni sezona 13. bölümü ile 20 Eylül Cuma akşamı başlayacak.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal