Hedefim Sensin Filmi Nerede Çekildi?

Senaryosunu ünlü komedyen Ata Demirer'in yazdığı, yönetmen koltuğunda “Kocan kadar konuş”, “Arif V 216”, “Görümce” gibi önemli filmlere imzasını atmış, Kıvanç Boruönü’nün oturduğu hedefim sensin filmi 2018 yılında vizyona girdi.

03.07.2020-12:58 - (Son Güncelleme: 03.07.2020-12:55) Hedefim Sensin Filmi Nerede Çekildi?

Komedi türündeki filmin yapımcılığını, Necati Akpınar üstlenmiştir. Sinemalardaki gösteriminin ardından televizyonlarda da yayınlanan filmin oyuncu kadrosunda, usta oyuncu Demet Akbağ, Tarık Ünlüoğlu, Erkan Can, Gonca Vuslateri ve İlker Aksum gibi isimler yer almaktadır. Film izleyicileri tarafından hem senaryosu hem de kadrosu açısından kaliteli bulunmuştur. Aynı zamanda filmden görüntüler kullanılarak “acelem yok” isimli film için şarkı çıkarılmıştır. Şarkıya filmden görüntüler kullanılarak, klip çekilmiştir. Bir milyon üzerinde dinlenme alan şarkı, yayınlandığı dönemde birçok insanın beğenisini kazanmıştır.

Senaryosunu yazan aynı zamanda filmde başarılı oyunculuğunu gösteren Ata Demirer, film için şarkı da söylemiştir. “Bahçe duvarından aştım” şarkısına kendi yorumunu katarak, seslendirmiştir. Yine bu şarkı için de filmden görüntüler kullanılarak klip oluşturulmuştur.

Filmin bol kahkahalı ve eğlenceli kamera arkası görüntüleri de Ata Demirer’in youtube kanalında yer almıştır. Ayrıca filmin süresi 1 saat 49 dakikadır. Hedefim sensin film IMDB kullanıcıları tarafından 6,2 değerinde bir oy almıştır.

Film eleştirmenler tarafından, Ata Demirer’in hem kendisine uygun basit kaçmayacak roller seçmesi hem de diğer oyuncular için uygun samimi, içten karakterler seçmesi açısından tebrik edilmiştir.

Hedefim Sensin Filminin Konusu

Hedefim sensin filminin konusu, genç bir adam olan ve çiğ köfte satarak hayatını sürdüren Zekeriya Taştan’ın hikayesini anlatmaktadır. Ata Demirer’in hayat verdiği karakter olan Zekeriya, fazlasıyla gevezedir. Başını açtığı bütün dertleri çok fazla konuşması yüzünden açmıştır. Yine bir gün kendisini tutması gereken zamanda, konuşmaması gereken şeyleri konuşup başına dert açarak, isteyerek yapmadığı bu büyük durum sonucunda İstanbul'un dışına çıkmak hatta bir daha dönmemek üzere terk etmek zorunda kalır.

Zekeriya Taştan için, artık Gökçeada'da yeni bir hayat beklemektedir. Aslında onun için bir dönüm noktası olacak olan bu başlangıç, yalnızca Zekeriya ile birlikte olmayacaktır. Zekeriya’nın, Gökçeada’ya gelmesiyle birlikte hayatı tamamen değişecektir. Usta oyuncu Demet Akbağ’ın hayat verdiği Hafize karakteri, Gonca Vuslateri’nin hayat verdiği Leyla karakteri ve İlker Aksum’un hayat verdiği yarım Hasan karakterinin de, Zekeriya’nın gelişiyle hayatları değişecektir. Uzun metrajlı komedi filmi, enteresan tiplemeleri ile izleyicilerini kahkahaya boğarken, güzel bir aşk hikayesiyle de tebessüm ettirecektir.

Hedefim Sensin Filmi Nerede Çekildi

Oyunculuğunu ve senaristliği üstlenen komedyen Ata Demirer ile usta oyuncu ve yakın arkadaşı Demet Akbağ’ın, başrollerini paylaştığı başarılı filmin hikayesi İstanbul’da başlayıp, Gökçeada’da devam etmektedir. Hedefim sensin filmi nerede çekildi, sorusu ise izleyicilerinin merak konusu oldu. Çanakkale’nin deniz ve maviyle muhteşem uyum içerisinde olan, Gökçeada ilçesinde çekimler gerçekleşmiştir.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal