Hazım Körmükçü Dizinin Kadrosundan Çıkarıldı mı?

Hazım Körmükçü'nün sevgilisi Zeynep Tandoğan'a şiddet uyguladığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Bu iddialar doğrultusunda Hazım Körmükçü hakkında yeni haberler yazılmaya başlandı. İddialara göre TRT'de yayınlanacak olan dizinin kadrosundan Hazım Körmükçü'nün çıkarıldığı öne sürüldü.

14.06.2018-09:48 - (Son Güncelleme: 14.06.2018-09:30) Hazım Körmükçü Dizinin Kadrosundan Çıkarıldı mı?

14 yıllık evli olduğu şarkıcı Hilal Özdemir'den boşanan Hazım Körmükçü 2016 yılında sunucu Zeynep Tandoğan ile aşk yaşamaya başladı.

Ünlü çift 30 Mayıs'ta nikah masasına oturmak için gün sayerken Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'nin kongresi olması nedeni ile törene katılamayacaktı ve bu nedenle nikah ileri bir tarihe ertelend.

Nikah için bekleyen çiftten kötü haber geldi. Hakım Körmükçü'nün sevgilisi Zeynep Tandoğan'a şiddet uygulaması gündemde bomba etkisi oluşturdu.

Ünlü spiker Zeynep Tandoğan darp raporu aldıktan sonra polise gitti ve oyuncu Hazım Körmğkçü'den şikayetçi oldu.

Zeynep Tandoğan'ın şikayeti üzerine Hazım Körmükçü de karşı dava açıp şikayetçi oldu.

HAZIM KÖRMÜKÇÜ VETO YEDİ

Yaşanan bu tatsız olayların üzerine Hazım Körmükçü hakkında başka bir iddia daha ortaya atıldı. Sevgilisine şiddet uygulaması gerekçesi ile TRT 1'de yayınlanacak olan 'Ege'nin Hamsisi' dizisinin kadrosundan çıkarıldığı iddia edildi.

Yönetmen koltuğunda Mustafa Şevki Doğan'ın oturduğu dizide Hazım Körmükçü yerine gelen oyuncuda belli oldu. Hazım Körmükçü'nün hayat vereceği Nuri karakteri için Hakan Bilgin ile anlaşma sağlandı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal