Hazer Amani, Sıla'yla Görüntülendiği Gece Hakkında İlk Kez Konuştu

Ünlü şef Hazer Amani ve Sıla, geçtiğimiz haftalarda arabada sarmaş dolaş uyurken görüntülenmişti. Hazer Amani, olaylı gece hakkında şaşkınlık yaratan açıklamalarda bulundu.

06.04.2019-11:53 - (Son Güncelleme: 06.04.2019-11:50) Hazer Amani, Sıla'yla Görüntülendiği Gece Hakkında İlk Kez Konuştu

Ahmet Kural'la davalık olan Sıla ve MasterChef yarışmasının jüri üyelerinden Hazer Amani, geçtiğimiz aylarda arabanın arka koltuğunda sarmaş dolaş uyurken kameralara yakalanmıştı. Hazer Amani, konuyla ilgili ilk kez konuştu.

Sıla ve Hazer Amani arasına aşk dedikoduları çıkarken iki taraf da herhangi bir açıklamada bulunmamış ve sessiz kalmıştı.

HAZER AMANİ EŞİNDEN BOŞANDI

Hazer Amani, Sıla'yla görüntülenmesinin ardından eşi Deniz Mumcuoğlu ile 5 yıllık evliliğini noktaladı. Amani'nin eşinden boşanmasının ardından Sıla'nın evinde taşındığı öne sürülmüştü.

'O GECEYİ HATIRLAMIYORUM'

Hazer Amani, o geceye dair şaşkınlık yaratan açıklamalarda bulundu. Amani, o geceyle ilgili detayları hatırlamadığını belirterek 'O gece bende yok, hiçbir şey hatırlamıyorum. Fotoğraflarımızı görünce Sıla ile konuşup dertleştik. Boşanmamın Sıla ile hiçbir alakası yok. Zaten ayrı yaşıyorduk. Biz sadece arkadaşız' açıklamasında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal