Hazal Kaya Gece Hayatına Veda Etti!

Başarılı oyuncu Hazal Kaya, geçtiğimiz gün Cümbüş Cemaat grubunun özel konserine katıldı.

19.01.2018-11:17 - (Son Güncelleme: 19.01.2018-11:14) Hazal Kaya Gece Hayatına Veda Etti!

İzleyici karşısına çıkan Hazal Kaya, geçtiğimiz gün Cümbüş Cemaat grubunun özel konserinde objektiflere takıldı. Bir süredir oyuncu Ali Atay’la birliktelik yaşayan Kaya, magazin muhabirlerinin “Uzun zamandır sizi gece hayatında görmüyoruz” sözlerine “Eskisi kadar geceler beni cezbetmiyor. Çok güzel bir birlikteliğim var. Her şey yolunda gidiyor” şeklinde yanıt verdi.

HAZAL KAYA KİMDİR?

Ekranların başarılı ve sevilen isimlerinden biri olan ünlü oyuncu Hazal Kaya, kimdir? İşte ünlü oyuncu Hazal Kaya hakkında tüm bilinmeyenler...

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, 1990 yılında Gaziantep'te doğdu. Ünlü oyuncu Hazal Kaya, ilkokulu Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu'nda, liseyi İstanbul İtalyan Lisesi'nde, üniversiteyi İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi Performans bölümünden mezun olmuştur. İlk oyunculuk kariyerine 2006 yılında 'Acemi Dizi' dizisinde konuk oyuncu olarak başladı. 2007 yılında 'Genco' dizinde başrolü oynadı. Daha sonra Halit Ziya Uşaklıgil'in Aşk- Memnu adlı aynı isimli romanından uyarlanan ve Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Aşk-ı Memnu' dizisinde 'Nihal' karakterine hayat vermiştir. Show TV ekranlarında yayınlanmış 'Adını Feriha Koydum' dizisiyle ekranlara bomba gibi dönüş yapan ünlü oyuncu Hazal Kaya, İngilizce ve İtalyanca bilmektedir.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal