Hayati ve Diğerleri Dizisi Yeni Bölümü Olan 1. Bölümde Neler Yaşanacak?

Kanal D ekranlarına geri dönecek olan Hayati ve Diğerleri dizisi 1. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hayati ve Diğerleri 1. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hayati ve Diğerleri fragmanı yayınlandı mı? Hayati ve Diğerleri dizisi fragmanı yayınlandı mı? sorularının yanıtı haberimizin detayında...

05.06.2018-16:15 - (Son Güncelleme: 05.06.2018-16:00)

Kanal D ekranlarına geri dönecek olan Hayati ve Diğerleri dizisi 1. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hayati ve Diğerleri 1. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hayati ve Diğerleri fragmanı yayınlandı mı? Hayati ve Diğerleri dizisi fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar...

Başrollerinde Celil Nalçakan ve Günay Karacaoğlu'nun rol aldığı Hayati ve Diğerleri dizisi 1. bölüm fragmanı yayınlandı.

HAYATİ VE DİĞERLERİ 1. BÖLÜM FRAGMANI

Hayati ve Diğerleri 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Hayati ve Diğerleri 1. bölüm fragmanında; Hayati, ideaslistbir baş komiserdir. Görev yapmış olduğu sürgün karakolu olan İkircikli Karakolu'nu örnek bir yer haline getirmek için çabalar.

Hayati ile birlikte çalışmakta olan polis memurlarının ise her biri farklı bir karakterdir ve Hayati'nin işi çok zordur.

Öte yandan Hayati imkansız bir aşka tutulur. Talihsizliklerin peşini bırakmadığı Hayati'nin hayatı ve kariyerini riske atacak sorunları beraberinde getirir.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal