Hayalet Acıları Yönetmeni Filminin Başarısız Olma Sebebinin Hillary Clinton’a Karşı Yürütülen Kampanya Olduğunu Söyledi

Kült filmler arasında yer alan Hayalet Avcıları 2016 yılında tamamı kadın oyuncular ile yeniden çekildi. Ancak film gişede istediği başarıyı yakalayamadı. Bunun sebebini filmin yönetmeni açıkladı.

28.05.2020-16:15 - (Son Güncelleme: 28.05.2020-16:13)  Hayalet Acıları  Yönetmeni Filminin Başarısız Olma Sebebinin Hillary Clinton’a Karşı Yürütülen Kampanya Olduğunu Söyledi

Tamamı kadın oyunlar ile çekilen Hayalet Avcıları filmi gişede istenilen başarıyı elde edemedi. Filmin yönetmeni olan Paul Feig bu başarısızlığın sebebini söyledi.

Filmin yönetmeni olan Paul Feig, Hayalet Avcıları filminin gişede başarı gösterememesini, o dönem Donald Trump’a rakip olarak başkanlık yarışına giren Hillary Clinton’a karşı yürütülen kampanyaya bağladı. Hayalet Avcıları, Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon ve Leslie Jones gibi tamamı kadın oyunculardan oluşan bir kadroyla yeniden ekrana taşıyan yönetmen Paul Feig, filmin gişedeki başarısızlığına dair yıllar sonra bir açıklık getirdi.

YILLAR SONRA GELEN AÇIKLAMA

Jess Cagle’ın SiriusXM programında konuşan Feig, şunları söyledi; “Gerçekten bazı parlak yazarların 2016 hakkında ve Hillary ile anti- Hillary hareketiyle ne kadar iç içe olduğumuz hakkında bir kitap yazması gerektiğini düşünüyorum. Herkes sabrının son noktasındaydı. Son sekiz yıl boyunca Afrikalı-Amerikalı bir başkana (Barack Obama) sahip olup olmaktan kaynaklanan bir sarhoşluk muydu bilmiyorum, sadece patlamaya hazırlardı. İnsanların, normalde bulunmadıkları makamlara gelmeye ya da yetki almaya çalışan kadınların karşısında kafayı sıyırmaları çılgınca, 2016 çirkin, çok çirkin bir yıldı.”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal