Hastanede Yatan Mehmet Ali Erbil'den İlk Paylaşım

Uzun zamandır yoğun bakımda tedavi gören ve daha sonra normal odaya alınan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, sosyal medya hesabından doktoru Jan Klod Kayuka ile olan fotoğrafını paylaştı.

12.03.2019-10:09 - (Son Güncelleme: 12.03.2019-10:05) Hastanede Yatan Mehmet Ali Erbil'den İlk Paylaşım

Yaklaşık 6 aydır hastanede tedavi gören ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini heyecanlandırdı. Yoğun bakımda uzun bir tedavi süreci geçiren Erbil, normal odaya alınmıştı.

Mehmet Ali Erbil, evinde düşerek yaralanmış ve apar topar ameliyata alınmıştı. Ameliyattan sonra yoğun bakımda tedavisine devam edilen Erbil'in kaçış sendromu hastalığı nüksetmişti

'DOKTORUM HEP YANIMDA'

Ünlü şovmen, doktoru Jan Klod Kayuka ile olan 2016 yılına ait fotoğrafını takipçileri ile paylaştı. Erbil, paylaşımına 'Doktorum Jan Klod Kayuka hep yanımda' notunu düştü.

İşte o paylaşım;

Bir AVM'de görüntülenen Yasmin Erbil, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in son sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulunmuştu.

23 yaşındaki Erbil, gazetecilerin sorularını yanıtlamış ve babasının sağlık durumu hakkında 'Babamın sağlık durumu iyiye gidiyor. Mesela bugün ilk defa tantuni yedi.' demişti.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal