Hastanede Tarkan Sürprizi!

Kanser tedavisinde olan Barbados asıllı ses mühendisi Heights, bilinen adıyla Ali Baba için moral gecesi yapıldı. Pek fazla ünlünün sahne aldığı gecede Tarkan, Ali Baba’ya hastanede refakat etti.

11.01.2018-13:31 - (Son Güncelleme: 11.01.2018-13:28) Hastanede Tarkan Sürprizi!

Türkiye’de birçok ünlü sanatçıyla başarılı işlere imza atan ses mühendisi Heights, namıdiğer Ali Baba’ya Babylon’da moral gecesi düzenlendi. Yekta Kopan’ın sunuculuğunu yaptığı gecede Sertab Erener, Nil Karaibrahimgil, Teoman, Manga, Moğollar, Yalın gibi ünlü isimler sahne aldı. Kanser tedavisi gören Ali Baba geceye katılamayınca hastaneden canlı yayınla bağlantı kuruldu. Ali Baba’ya refakatçi olarak hastanede Tarkan eşlik etti.

Yekta Kopan, “Bu gece iş bölümü yaptık. Hastaneye gitme görevi Tarkan’a düştü. Tarkan, sen bizim hastane nöbetçisi olarak sürprizimizdin” ifadelerinden sonra sözü Tarkan’a bıraktı. Ünlü sanatçı, “Kalbim sizlerle ama ben burada Ali Baba’ylayım. Burada ekranımız var keyifle izliyoruz” dedi. Ali Baba ise “Sonsuz teşekkürlerimi ve sevgilerimi iletiyorum herkese” şeklinde konuştu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal