Hande Ünsal Kimin Kızı, Annesi Kimdir?

Son dönemin popüler isimlerinden olan Hande Ünsal'ın hayatı merak edilirken annesi merak edilmeye başlandı. Peki, Hande Ünsal kimin kızı, annesi kimdir? sorularının yanıtı haberimizde...

18.09.2020-14:45 - (Son Güncelleme: 18.09.2020-14:47) Hande Ünsal Kimin Kızı, Annesi Kimdir?

Şarkıları ile kısa sürede gönüllere taht kurmayı başaran Hande Ünsal'ın özel hayatı hayranları tarafından araştırılmaya başlandı. Güzel şarkıcının hayranları ise Hande Ünsal kimin kızı, annesi kimdir? sorusunun yanıtını merak etti.

HANDE ÜNSAL KİMİN KIZI, ANNESİ KİMDİR?

1991 yılında dünyaya gelen Hande Ünsal'ın annesi şarkıcı Niran Ünsal babası ise Kaan Canbağ.

HANDE ÜNSAL KİMDİR?

Son dönemin popüler isimlerinden olan Hande Ünsal, Türk şarkıcıdır. Ünlü şarkıcı Hande Ünsal, 25 Şubat 1992 yılında İzmir'de dünyaya geldi. 1.60 boyunda olan başarılı şarkıcı Hande Ünsal 48 kilodur. Güzel şarkıcı Hande Ünsal, eski eşi Serkan Balkan ile aşk yaşıyor.

Hande Ünsal, Haliç Üniversitesi Konservatuvar Bölümü'nden mezun olmuştur. Hande Ünsal, 2013 yılında Serkan Balkan ile evlendi ve daha sonra boşandı.

NİRAN ÜNSAL KİMDİR?

13 Ağustos 1976 yılında İzmir'de dünyaya gelen Niran Ünsal, keman ve ses sanatçısı Nursal Ünsal ve kanun sanatçısı Ahmet Canevi'nin kızıdır. İzmir TRT Çocuk Korosu'nda daha 8 yaşındayken müzik hayatına adım atan Niran Ünsal, uzun yıllar boyunca TRT bünyesinde yer aldı. Türk Sanat Müziği Korosu'nun sınavlarını kazanmasının ardından 4 ay koroda kaldı ancak daha sonra pop müzik alına yöneldi. Radyodan ayrılan Niran Ünsal, orkestra eşliğinde sahne almaya başlarken aynı sene Kaan Canbağ ile nikah masasına oturdu. Çiftin bu evliliğinden Hande adında kızı dünyaya geldi.

İzmir'de programcılık yaptığı dönemde İzmir Devlet Konservatuvarı Şan Bölümü Öğretim Üyesi Müfit Bayraşa ile tanışan Niran Ünsal, Bayraşa Pop Show 94 yarışması için hazırla 'Serseri Mayın' adlı şarkıyı seslendirdi ve yarışmada birinci oldu. Yarışmada birinci olmasından sonra müzik kariyerinde yolu açıldı ve usta isimlerle sahne çalışmaları yaptı. 1996 yılında Haktan adını verdiği ilk albümünü çıkaran Niran Ünsal Ortaköy meydanında halka ücretsiz konserler verdi. Metin Şentürk gibi isimlere besteler veren Niran Ünsal, 1999 yılında ikinci albümünü çıkardı. Sözleri Aysel Gürel'e ait olan "İtiraf Ediyorum" şarkısına klip çekti. Ünsal daha sonra 'Gönül Hancım', 'Peşinde Ahım Var', 'Yasak Bir Düş' ve 'Tövbekar' gibi parçaları besteledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal