Hande Soral'ın Erkek Kardeşini Görenler Şaşkınlığını Gizleyemedi!

Güzel oyuncu Hande Soral, kardeşi Bedirhan'la İstinye Park'ta görüntülendi.

27.07.2017-08:27 - (Son Güncelleme: 27.07.2017-10:07) Hande Soral'ın Erkek Kardeşini Görenler Şaşkınlığını Gizleyemedi!

Başarılı oyuncu Hande Soral, kardeşi Bedirhan’la birlikte İstinye Park’ta magazin muhabirlerinin objektiflerine takıldı. Yeni projesi için toplantıya gittiklerini ifade eden Soral, çıktığı tatille ilgili de, “Kısa ve eğlenceli oldu. Şimdi iş zamanı” açıklamasını yaptı.

HANDE SORAL GÜZELLİK SIRRINI AÇIKLADI!

Ekranların başarılı ve güzel oyuncusu Hande Soral, her giydiğiyle, farklı stilleriyle ve yaptığı makyajlarla tüm kadınlara ilham oluyor. Bizde sizler için boş oturmadık ve güzel oyuncu Hande Soral’ın makyaj stillerini araştırdık. Bakalım beğenecekmisiniz…

Ünlü oyuncu Hande Soral’ın kendine has stilleri tüm kadınlara ilham oluyor. Makyaj yapmadan fotoğraf çektirip bu fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşmaktan çekinmeyen ünlü güzel Hande Soral, doğal güzelliğiyle de herkesi büyülüyor. Sen de Hande Soral gibi doğal fotoğraflar paylaşmak istiyorsan, Hande Soral gibi makyaj yapmanı tavsiye ediyoruz.

Ünlü oyuncu Hande Soral, doğallıktan yana. Bu yüzden göz makyajında genellikle zarif tarzları tercih ediyor. Sende özellikle özel günlerinde Hande Soral’ın göz makyajını yapıp, iddialı görünebilirsin. Hande Soral’ın kalın kaşları oldukça moda. Kaşlarını inceltmeden aldırmayı tercih eden Hande Soral, bu tarzıyla doğallığını korumaya devam ediyor. Kalın kaşlara sahip değilseniz, kaş farlarını kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Hande Soral, göz makyajını yapmadığı zamanlarda güneş gözlüğü takmayı tercih ediyor. Bu haliyle de ilham olan ünlü oyuncu, tarzını her zaman korumayı sürdürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal