Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in Başrolünde Olduğu Sen Çal Kapımı Dizisinden İlk Kare

Başarılı oyuncular Kerem Bürsin ve Hande Erçel Sen Çal Kapımı adlı dizi ile ekranlara dönüyor. Yeni diziden ilk kareler geldi.

22.05.2020-14:13 - (Son Güncelleme: 22.05.2020-14:33) Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in Başrolünde Olduğu Sen Çal Kapımı Dizisinden İlk Kare

Hande Erçel ve Kerem Bürsin aynı yapımda. Başarılı oyuncular yeni dizileri Sen Çal Kapımı adlı yapımla hayranlarının karşısına çıkacak.

Hande Erçel'in son olarak yer aldığı Azize dizisi reytinglere kurban gitmişti. Oyuncu, yeni bir proje olursa değerlendireceğini söylemişti. Gelen teklifleri değerlendiren Erçel, Sen Çal Kaımı dizisinde karar kıldı. Hande Erçel dizinin başrolünü yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin ile paylaşacak. Kerem Bürsin ise, en son Aynen Aynen adlı internet dizisinde rol almıştı. Oyuncu şimdi ise, hayranlarının karşısına Sen Çal Kapımı adlı dizi ile çıkacak. Hande Erçel ve Kerem Bursin’in başrollerini paylaşacağı Sen Çal Kapımı isimli diziden ilk kareler geldi. Dizide Erçel bir çiçekçi kızı, Bursin ise bir holding sahibinin oğlunu canlandıracak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal