Hande Ataizi Boşandığı Eşi Benjamin Harvey İle Tatile Çıkıyor

Geçtiğimiz mart ayında 7 yıllık evliliklerini sonlandıran Hande Ataizi ve Benjamin Harvey, birlikte tatile çıkmaya hazırlanıyor.

25.05.2018-14:52 - (Son Güncelleme: 25.05.2018-14:45) Hande Ataizi Boşandığı Eşi Benjamin Harvey İle Tatile Çıkıyor

Geçtiğimiz mart ayında 7 yıllık evliliklerini sonlandıran Hande Ataizi ve Benjamin Harvey, birlikte tatile çıkmaya hazırlanıyor.

Ünlü oyuncu Hande Ataizi, geçtiğimiz mart ayında 7 yıl süren evliliğini sonlandırmıştı. Bu evlilikten Leon adında bir oğlu olan Hande Ataizi ve Benjamin Harvey, birbirlerini bir türlü bırakamıyor.

Ünlü sunucu oyuncu Hande Ataizi eski eşi ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Boşanma sonrası zor bir süreçten geçtiğini anlatan Ataizi, eski eşi Benjamin Harvey ile sık sık bir araya geldiklerini hatta tatil planı yaptıklarını dile getirdi.

ESKİ EŞİYLE BİRLİKTE TATİL PLANI YAPIYOR

Eski eşi ile ilişkisini anlatan Ataizi; "Birlikte tatile çıkmak için hazırlanıyoruz. Leon için bunu yapmalıyız. Evliliğimizi kurtarmak için çok çaba sarf ettik ama olmadı. 'Ben daha iyisini bulurum' diye ayrılmadım. Keşke bunların hiçbiri olmasaydı'' dedi.

''ALMAN USULÜ YAŞAMAKTAN SIKILDIM''

Hande Ataizi eski eşi için geçtiğimiz aylarda 'Alman usulü' yaşamaktan sıkıldığını belirten bir açıklama yaparak tepkilere neden olmuştu. Ataizi daha sonra bir açıklama yapmış yanlış anlaşıldığını belirtmişti.


Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal