Hamdi Alkan'ın Eşi Selen Görgüzel Estetiksiz Hali Şaşkınlık Yarattı

Ünlü yönetmen Hamdi Alkan'ın sosyal medya hesabından sık sık cesur paylaşımlarda bulunduğu eşi Selen Görgüzel'in 23 yıl önceki halini paylaştı. Mahallenin Muhtarları dizisinde rol alan Selen Görgüzel'in estetiksiz hali şaşkınlık yarattı.

06.04.2019-08:43 - (Son Güncelleme: 06.04.2019-08:49) Hamdi Alkan'ın Eşi Selen Görgüzel Estetiksiz Hali Şaşkınlık Yarattı

Hamdi Alkan'ın oyuncu eşi Selen Görgüzel, sosyal medya hesabından 23 yıl öncesine ait fotoğrafını paylaştı. Görgüzel'in 17 yaşındaki hali şaşkınlık yarattı.

Sosyal medyada paylaştığı cesur fotoğrafları ile gündem olan Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel bu sefer şaşırtan bir paylaşımda bulundu. Mahallenin Muhtarları dizisinde rol alan Selen Görgüzel, o yıllara ait bir fotoğrafını paylaştı.

SELEN GÖRGÜZEL ESTETİKSİZ HALİ

Selen Görgüzel'in 17 yaşındaki estetiksiz hali takipçilerini şaşırttı. Görgüzel, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa 'Yıl 1996 Mahallenin Muhtarları ve ben daha 17 yaşında henüz yolun çok başındayken.' notunu ekledi.

Selen Görgüzel'in yıllar öncesine ait paylaşımı takipçilerini ikiye böldü. Görgüzel'in birçok takipçisi güzel oyuncuda estetik olduğunu iddia etti.

İşte o paylaşım;

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal