Hamdi Alkan'ın Cenaze Töreninde Çektiği Fotoğraf Olay Yarattı

Hamdi Alkan, ünlü tiyatrocu Enis Fosforoğlu'nun cenaze töreninde tabuta sarılan eşinin fotoğrafını çekti. Hamdi Alkan, cenaze töreninde çektiği fotoğrafla tartışma yarattı. Selen Görgüzel, Instagram hesabından konuya ilişkin açıklamada bulundu.

25.06.2019-17:32 - (Son Güncelleme: 26.06.2019-09:04)

Ünlü tiyatrocu ve sinema oyuncusu Enis Fosforoğlu'nun cenaze töreninde Hamdi Alkan'ın çektiği fotoğraf olay oldu. Eşi Selen Görgüzel Alkan'ın tabuta sarılı fotoğrafını çeken Alkan'a tepkiler gecikmedi.

Geçtiğimiz günlerde kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ünlü tiyatrocu Enis Fosforoğlu'nun cenazesinde Hamdi Alkan'ın çektiği fotoğraf tartışma yarattı. Alkan, tabuta sarılıp gözyaşı döken eşi Selen Görgüzel Alkan'ı fotoğrafladı. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraf büyük tepki çekti.

'HOCAMLA SON SAHNEM'

Selen Görgüzel Alkan, Fosforoğlu'na sosyal medya hesabından "Hocamla son sahnem" notuyla veda etti.

SELEN GÖRGÜZEL'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Oyuncu Enis Fosforoğlu'nun tabutu başında fotoğraf çektiren Selen Görgüzel Alkan, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Alkan gelen tepkilere ateş püskürdü. Alkan şunları söyledi: "Vicdansızsınız! Lanet olsun sizin magazin anlayışınıza! Benim canımı acımı sorgulayacak kadar kendinizi Allahlaştırmaya kalkıyorsunuz! Baba dediğim Enis abimi kaybetmişim yüreğim dağlanırken tabut başındaki fotoğraflarımı paylaşıp acımı şova döndüren sizsiniz!
Bir de tabut başında poz verdi diye haber yapmışsınız yazık size! Eşimden ben rica ettim. Enis babamın tabut ve cenaze fotoğraflarını çek diye çünkü hayat Instagram'dan ibaret değil. Aile arşivi denen bir şey var. Acını sevincini özel sakladığın! Ben çekip bir yerde mi paylaştım? çeken siz! Haber yapan siz! Yerilen ben! Enis baba çok özür dilerim böyle saçma sapan bir magazin haberinde adın benim yüzümden geçtiği için!"


Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal