Hamdi Alkan Eleştiriler Ateş Püskürdü! 'Ne Yapayım Gidip Eşimin, Kızımın...'

Ünlü yönetmen Hamdi Alkan, eşi Selen Görgüzel ve kızı Zeynep Alkan'ın sosyal medya hesaplarından vermiş oldukları cesur pozlar sonrası gelen eleştirilere ateş püskürdü.

30.07.2018-15:10 - (Son Güncelleme: 20.09.2018-10:45) Hamdi Alkan Eleştiriler Ateş Püskürdü! 'Ne Yapayım Gidip Eşimin, Kızımın...'

Hamdi Alkan, kızı Zeynep Alkan ve eşi Selen Gögüzel'in sosyal medya hesabından vermiş oldukları cesur pozlar ile gündemden düşmüyor. Zeynep Alkan ve Selen Görgüzel yapılan olumsuz eleştirilere kulakasmadan paylaşım yapmaya devam ediyor.

Eşi ve kızının cesur paylaşımlara sessiz kalan Hamdi Alkan ise eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Sessizliğini bozan Hamdi Alkan ise olumsuz yorum yapanlara ateş püskürdü.

Hamdi Alkan, olumsuz yorumlara karşı ilk kez konuştu.

Hamdi Alkan, 'Hakaret ve küfür, insanın kulağına geliyor ve üzüyor ama çok da umrumda değil.



'İSTEYEN İSTEDİĞİ GİBİ FOTOĞRAF PAYLAŞIR'

Kimse kimseyi ilgilendirmemeli! Selen, denize, havuza mayoyla giriyor, pardesüyle giremez. Başkası haşemasıyla girer, bir başkası kadın erkek ayrı yerde girer. İsteyen bununla ilgili fotoğraf paylaşır isteyen paylaşmaz.



'SPOR YAPAN, SAĞLIKLI, DİNÇ BİR ANNE'

Kadın spor yapıyor, sağlıklı görünüyor. Verdiği fotoğrafın anlamı çok açık: Spor yapan, sağlıklı, dinç bir anne. Ne yapayım gidip eşimin, kızımın saçlarını mı yolayım? Böyle mi mutlu olacaksınız? Hayır, bunu yapmayacağım. Dünya yeterince kötü.



'ZEYNEP'E ÖLÇÜLÜ OL DİYORUM'

Zeynep'e 'Ölçüyü kaçırma kızım' diyorum. Çünkü ölçüyü kaçırdığı zaman öyle ya da böyle ucuz bir malzeme olabiliyor insan. İşiyle var olsun istiyorum. Her zaman yanında durdum. Fiziği güzel, yetenekli, akıllı bir kız Zeynep. Gidiyor, Avrupa Parlementosu'nda sorular soruyor mesela, böyle özellikleri de var. Şimdi YouTube kanalı açmaya hazırlanıyor. Çok gayretli, içi içine sığmıyor. Hiçbir yaptığını kötü niyetle yapmıyor.' açıklamasında bulundu.



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal