Haluk Levent, Küçük Kıza Yardım Eden Kişi İçin Verdiği Sözü Tuttu!

Kurduğu AHBAP'la adından sıkça söz ettiren ünlü sanatçı Haluk Levent, küçük bir kızın tekerlekli sandalye ihtiyacını gideren kişinin evine giderek yemek yaptı ve konser verdi.

15.03.2019-09:25 - (Son Güncelleme: 15.03.2019-09:21) Haluk Levent, Küçük Kıza Yardım Eden Kişi İçin Verdiği Sözü Tuttu!

AHBAP kuruluşu ile geniş bir kitleye hitap eden ve yardımlarına ara vermeyen Haluk Levent, küçük bir kızın hayatını değiştirmek için aracı oldu.

Levent, küçük Surenur için tekerlekli sandalye yardımında bulunacak kişiye yemek yapma ve özel konser sözünü verdi. Haluk Levent'in bu çağrısı kayıtsız kalmadı ve bir hayırsever minik Surenur için harekete geçip tekerlekli sandalye aldı.

HALUK LEVENT SÖZÜNÜ TUTTU YEMEK YAPTI

Erkut isimli kişi küçük Surenur'un hayatını değiştiren adımı attı ve ona tekerlekli sandalye hediye etti. Haluk Levent de sözünü tuttu ve söylediği gibi yemek yaptı.

Haluk Levent, Surenur'a tekerlekli sandalye hediye eden Erkut için 'Surenur'a ihtiyacı olan özel aracı satın alan Erkut arkadaşımıza söz verdiğim gibi konuk oldum. Ona peynirli biberli kıvırcık makarna, tablacı çoban salatası ve süzme yoğurttan ayran yaptım' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal