Haluk Bilginer ile Aşkın Nur Yengi Kızları İçin Londra'da Servet Harcadı!

Haluk Bilginer ile Aşkın Nur Yengi kızlarının yeni yaşında öyle bir hediye aldılar ki, duyan herkes neye uğradığını şaşırdı. Ünlü çift 15 yaşındaki kızlarına Londra’dan ev aldı. İşte o habere ilişkin detaylar…

18.05.2020-17:26 - (Son Güncelleme: 20.12.2021-09:04)

Şarkıcı Aşkın Nur Yengi ile oyuncu Haluk Bilginer, 2006 yılında hayatlarını birleştirme kararı almıştı. 6 Haziran’da nikah masasına oturan çift, altı yıllık beraber süren evliliklerinin ardından boşanma kararı aldıklarını duyurmuştu. Ünlü çiftin ise Nazlı adındaki kızlarının velayeti anne Aşkın Nur Yengi’de kalmıştı. 30 Kasım’da 15 yaşına girecek kızlarına baba Haluk Bilginer ile anne Aşkın Nur Yengi hayal bile edilemeyecek bir hediye aldı.

HALUK BİLGİNER VE AŞKIN NUR YENGİDEN BÜYÜK HEDİYE

Ünlü oyuncu Haluk Bilginer ve eski eşi şarkıcı Aşkın Nur Yengi, kızlarının yeni yaşını kutlamak için büyük bir hediye hazırlığına girişti. Bilginer ve Yengi kızlarına öyle bir hediye aldı ki, haberi okuyan bir daha okudu. Ünlü çift yalnızca 15.yaşına giren kızları Nazlı’ya, Londra’dan ev aldı. İkilinin aldığı evin maliyeti ise dudak uçuklattı. Ünlü isimlerin kızlarına doğum günü hediyesi olarak Londra’dan aldıkları evin maliyeti tam tamına iki milyon pound. Yani ünlü çift kızlarına doğum günü hediyesi olarak 36 milyon TL’yi gözden çıkardı. Üstelik evin tapusu da 15.yaşına girecek olan Nazlı Bilginer’in üzerine yapıldı. 

bilginer

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Ünlü oyuncu Haluk Bilginer ile şarkıcı Aşkın Nur Yengi’nin gayrimenkul yatırımını tercih ettiği biliniyor. Ünlü çiftin; “Londra'da üç evi, Şile, Bodrum ve Acarkent'te villaları, İstanbul'un birçok yerinde daire ve dükkanları bulunuyor.” Sosyal medyada hızla yayılan doğum günü hediyesine yönelik ise her taraftan başka bir ses çıkıyor. Henüz 15.yaşına girmiş bir çocuğa Londra’dan ev alıp tapusunu üstüne yapmayı kimi kullanıcılar mantıksız bulsa da, bazı kullanıcılar da parası varsa yapsın şeklinde yorumlarda bulunuyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal