Haldun Boysan, Aydın Boysan'ın Oğlu mu?

Burak Boysan, Haldun Boysan’ın mimar Aydın Boysan'ın oğlu olduğu iddialarının ortaya atılmasının ardından bir açıklamada bulundu.

01.09.2020-16:31 - (Son Güncelleme: 01.09.2020-16:30) Haldun Boysan, Aydın Boysan'ın Oğlu mu?

Oyuncu ve seslendirme sanatçısı Haldun Boysan’ın vefatının ardından ünlü ismin Aydın Boysan'ın oğlu olduğu iddia edildi. Aydın Boysan'ın oğlu Burak Boysan ise iddiaları yalanladı.

Haldun Boysan, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ünlü ismin vefatı sevenlerini yasa boğarken arama motorlarındaki yanlış bir bilgi kafaları karıştırdı. Bazı arama motorlarında Haldun Boysan'ın mimar Aydın Boysan'ın oğlu olduğu bilgisi yer aldı. Bunun üzerine Burak Boysan, açıklama yapmak zorunda kaldı.

SOSYAL MEDYADA AÇIKLADI

Sosyal medya hesabında açıklama yapan Burak Boysan, ‘Sabahtan beri tek tek cevap veriyorum herkese. Fakat yetişemiyorum artık. Boysan soyadı Soyadı Kanunu çıktıktan sonra 1930’larda yayınlanan Soyadı Kitabındaki popüler soyadlarından biri. Ankara’da, Konya’da, Akdeniz kıyılarında, Rize Fındıklı’da sayısız Boysan var. Sadece Rize Fındıklı’dakiler yakın akrabamız. Haldun Boysan değerli bir insan belli ki, fakat akraba değiliz maalesef’ ifadelerini kullandı.

‘MANEVİ BABAM GİBİ HİSSEDİYORUM’

Haldun Boysan, hayatında sadece birkaç kez görüştüğü Aydın Boysan ile ilgili şunları söylemişti: ‘Manevi babam gibi hissediyorum. Çünkü ben öz babamı, 1984 yılında çok erken yaşta kaybettim. İnsani yaklaşımı ve dünya görüşü de çok benzediği için, görüştüğümüzde sanki kan bağı varmış gibi hissediyorum. Derya deniz bir insan’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal