Hakan Hepcan'dan Kerimcan Durmaz'ın Sahur Paylaşımına Tepki

Uçakta yayınladığı müstehcen video ile bir anda gündeme gelen Kerimcan Durmaz, sahur sofrasını takipçileri ile paylaştı. Durmaz'ın paylaşımına sosyal medya fenomeni Hakan Hepcan'dan tepki geldi.

09.05.2019-10:21 - (Son Güncelleme: 09.05.2019-12:10)

Sosyal medyada yaklaşık 3 milyon takipçisi olan Kerimcan Durmaz, geçtiğimiz haftalarda uçakta çektiği müstehcen video ile gündemi salladı. Birçok ünlü isimden tepki alan Kerimcan Durmaz, özür videosu yayınlandı.

Adlığı tepkiler üzerine şu sıralar daha sakin bir hayat süren ve paylaşımlarına ara veren Kerimcan Durmaz, geçtiğimiz akşam yaptığı paylaşım ile yeniden gündeme geldi.

KERİMCAN DURMAZ'DAN SAHUR PAYLAŞIMI

Keriman Durmaz, yakın arkadaşları ile sahur yaptığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. Kerimcan Durmaz, paylaşımına 'Hayırlı sahurlarımız olsun. Rabbim herkesin tuttuğu oruçları kabul etsin' notunu ekledi.

HAKAN HEPCAN'DAN SERT TEPKİ

Kerimcan Durmaz'ın müstehcen videonun ardından sahur paylaşımında bulunmasına Hakan Hepcan'dan sert tepki geldi. Hepcan, Twitter hesabından göndermelerde bulunarak Kerimcan Durmaz'ı eleştirdi.

'TOPLUMA VİCDAN KISMINDAN YARANMAYA ÇALIŞANLARA ANTİPATİ DUYUYORUM'

Hepcan, paylaşımında 'Bana kızanlar oluyor fikirlerimi söylediğim için ama dayanamıyorum arkadaş. Ülkede p....su çıkan Allah kolyesi takıp kamera karşısına geçiyor. Artık topluma vicdan kısmından yaranmaya çalışan herkese büyük antipati duyuyorum, kusura bakmayın.' ifadelerine yer verdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal