Hakan Hatipoğlu'ndan Survivor İtirafı!

Eski 'Survivor' yarışmacılarından olan Hakan Hatipoğlu, '2. Sayfa' programında hayatı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

09.10.2018-10:51 - (Son Güncelleme: 09.10.2018-10:40) Hakan Hatipoğlu'ndan Survivor İtirafı!

Eski 'Survivor' yarışmacılarından olan Hakan Hatipoğlu, '2. Sayfa' programında hayatı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eşi Gizem Hatipoğlu'ndan bebek bekleyen Hakan Hatipoğlu, 10 gün sonra kızının doğumun gerçekleşeceğini ifade ederen ''Ad konusunda hala kararsızız. Çocuğun yüzüne bakıp öyle karar vereceğiz. Son kararımız bu. Tuhaf bir heyecan içindeyim ama kucağıma aldığımda daha farklı olacak diye düşünüyorum" dedi.

Hatipoğlu, TV8 ekranlarında yayınlanmış olan 'Survivor' yarışmasında yarışırken eşi Gizem Hatipoğlu'nun hamilelik haberi verme anını şu şekile anlattı:

''Uçaktan indik, otele gideceğiz. Kimseyle görüştürmüyorlar. Otele geldik, odaya çıktık birazdan aşağıya inip 'Ailelerinizle görüşeceksiniz' dediler. Asansöre bindik yukarı çıkmaya başladık. 'Aşağıya inmiyor muyuz?' dedim, 'Hayır yukarıda' dediler. Bir odanın kapısına geldik. Kapının arkasında Gizem'in nefes alışını duydum. Sonra kızımı öğrendim."

''Benim için kızımı öğrendiğim o akşam bitti Survivor” diyen Hakan Hatipoğlu, ''Yarışmaya hiç adapte olamadım bir daha. Kafa olarak da fizik olarak da bitmiş durumdaydım. Hepten bittim. Geri döndüğümde kızım için bir ev kazandım'' açıklamasını yaptı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal