Hakan Akkaya: Madonna ile Buluşacağız

Hakan Akkaya, tasarım kıyafetlerini giyen dünyaca ünlü şarkıcı Madonna ile yakın bir zamanda buluşacağını söyledi. Akkaya, ‘Birkaç gün önce Los Angeles'tan davet aldım’ dedi.

06.11.2020-15:36 - (Son Güncelleme: 06.11.2020-15:35) Hakan Akkaya: Madonna ile Buluşacağız

Pop müziğinin kraliçesi Madonna, Instagram'da paylaştığı kıyafetine modacı Hakan Akkaya’yı etiketledi. Konu hakkında konuşan Akkaya ise bu duruma çok sevindiğini ifade etti.

Türkiye'nin en önemli modacılarından olan Hakan Akkaya, Maslak'ta bulunan mağazasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Madonna'nın elbisesini giymesinden duyduğu mutluluğu dile getiren Hakan Akkaya, ‘Madonna'nın elbisemi giymesi beni Hakan Akkaya olarak, daha da önemlisi bir Türk modacı olarak çok onurlandırdı. Türkiye tanıtım grubu ile 'New York Fashion Week'te birçok defile yaptım. Burada da sunmuş olduğum tasarımlar Amerika'nın birçok yerinden talep gördü’ dedi.

Birçok dünya starını giydiren Hakan Akkaya, sözlerini şöyle sürdürdü: ‘Tasarım gücümün ve tasarımlarımın farklılığının stilistler tarafından fark edilmesiyle, bugüne kadar 38 dünya starına ulaştım. Pink, Lady Gaga ve birçok dünya starı beni tercih ettiği için çok mutluyum’

Akkaya, Madonna’nın paylaştığı fotoğrafa kendisini de etiketlemesiyle ilgili ise ‘Ben de görünce çok mutlu oldum. Birkaç gün önce Los Angeles'tan davet aldım. Yakın zamanda Madonna ile bir proje için buluşacağız’ dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal