Hadise'ye Bir Şok Daha! Plajdan Sonra Ofisine Haciz Geldi

Önceki gün Bodrum'daki plajı ruhsatsız olduğu gerekçesiyle yerle bir olan Hadise bu kez de ofisine gelen haciz şokuyla sarsıldı.

27.04.2018-14:20 - (Son Güncelleme: 27.04.2018-15:06)

Önceki gün Bodrum'daki plajı ruhsatsız olduğu gerekçesiyle yerle bir olan Hadise bu kez de ofisine gelen haciz şokuyla sarsıldı.

Ünlü şarkıcı Hadise, iki yıl önce işletmeciliğini yaptığı Bodrum'daki ''La plaj''ı için ödemesi gereken 1.9 milyon TL'lik borcun bir kısmını ödemediği gerekçesiyle mülk sahibiyle mahkemelik oldu.

PLAJ KEPÇELERLE YERLE BİR EDEİLDİ

Mülk sahibi, icra işlemleri için dava açtı. İddialara göre Hadise, La Plaj'ı iki yıldır ruhsatsız işletiyordu. Bodrum Belediyesi'de bunun üzerine Hadise'nin Plaj'ını dozer ve kepçelerle yerle bir etti.

HADİSEYE İKİNCİ ŞOK

Hadise ikinci haciz şokunuda dün yaşadı. Ablasının satın aldığı otomobilin 200 bin TL'lik borcunu ödemeyen Hadise'nin ofisine haciz geldi.

Banka hesaplarının boş olduğu iddia edilen şarkıcının, Beşiktaş'taki iki ofisine haciz memurları ve avukatlarla girildi. Haciz işlemleri yaklaşık 3 saat sürdü.

HACİZ İŞLEMLERİ DURDURULDU

Mekana giden Hadise'nin avukatlarının, en kısa zamanda borcu ödeyeceklerini taahhüt etmeleri üzerine, memurlar işlem başlatmadan ofisten ayrıldı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal