Hadise ve Orhan Ölmez Aşk mı Yaşıyor?

Ünlü şarkıcı Hadise, Orhan Ölmez'in Seni Çok Seveceğim şarkısını sosyal medya hesabından paylaştı. Orhan Ölmez de Hadise'nin vidosunu kendi sayfasında paylaşıp kalp emojisi koydu.

13.03.2019-10:54 - (Son Güncelleme: 13.04.2019-08:44) Hadise ve Orhan Ölmez Aşk mı Yaşıyor?

Sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımlarla adından söz ettiren Hadise, geçtiğimiz gün paylaştığı video ile kafaları karıştırdı. O Ses Türkiye'nin final yapması ile konser çalışmalarına hız veren güzel popçu, Orhan Ölmez'in Seni Çok Seveceğim şarkısını söyleyince aşk dedikodularını beraberinde getirdi.

KALP EMOJİSİ İLE PAYLAŞTI

Şarkıcı Orhan Ölmez'de kafaları karıştıran bir harekette bulundu. Ölmez, Hadise'nin söylediği kendi sayfasında paylaşarak kalp emojisi koyunca dedikodu fitilinin ateşledi.

'HADİSE SONUNDA ARADIĞI AŞKI BULDU'

Hadise'nin takipçileri ilişki iddiası hakkında yorumlarda bulundu. Bir sosyal medya kullanıcısı 'Hadise sonunda aradığı aşkı Orhan Ölmez'de buldu galiba.' yorumunu yaparken başak bir kullanıcı ise 'Eğer iddialar gerçekse bu aşk 2019'a damga vurur.' yorumunu yazdı.

ORHAN ÖLMEZ'DEN HADİSE AÇIKLAMASI

Ünlü popçu Hadise ile adı aşk dedikodularına karışan Orhan Ölmez, açıklamalarda bulundu. Hadise ile aralarında aşk olmadığını ifade eden Orhan Ölmez, 'Hadise benim hemşehrim, o da Sivaslı. Kendisini çok başarılı ve güzel buluyorum. Henüz yüz yüze tanışmıyoruz ama karşılıklı birbirimizin yaptığı işleri çok beğeniyoruz.' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal