Hadise, Murat Gezer'le Aşk mı Yaşıyor?

Ünlü şarkıcı Hadise ve geçtiğimiz yıl uçak kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'in aşk yaşadığı iddia edildi. Aşk haberleri hakkında Hadise'nin avukatından açıklama geldi.

29.04.2019-11:36 - (Son Güncelleme: 29.04.2019-11:33)

Mina Başaran, arkadaşları ile bekarlığa veda için Dubai'ye gitmiş ve dönüş yolunda jet kazasında hayatını kaybetmişti. Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer, ölüm haberi ile sarsılmıştı. Nişanlısını kaybettikten sonra büyük bir acı yaşayan Murat Gezer, kendisini toparlayamamıştı.

Jet kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer hakkında ortaya atılan iddialar magazin gündemini salladı.

HADİSE VE MURAT GEZER AŞK MI YAŞIYOR?

Murat Gezer ve ünlü popçu Hadise arkadaş ortamında bir araya gelerek tanıştı. İkilinin sık sık buluşup vakit geçirdiği iddia edildi.

Murat Gezer ve Hadise'nin birlikte vakit geçirmesi aşk dedikodularını da beraberinde getirdi. İddialara göre nişanlısı Mina Başaran'ın acısını atlatamayan Murat Gezer'in şu sıralar magazin basınından uzak kalmayı istediği belirtildi.

Murat Gezer'in isteği üzerine ikilinin magazin basınından uzak yerlerde görüştüğü iddia edildi. Çıkan haberlerin ardından Hadise'nin menajerinden açıklama geldi.

Hadise'nin menajeri 'Haberler doğru değil. Hadise hanımın kardeşi Derya'nın arkadaşıdır.' açıklamasında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal