Hacı Sabancı Ve Zeynep Nazlı Kayı Ayrılığının Gerçek Nedeni Ortaya Çıktı!

Zengin iş adamı Hacı Sabancı ve ayrıldığı sevgilisi Zeynep Nazlı Kayı ilişkisi uzun sürmedi.

03.10.2017-09:38 - (Son Güncelleme: 03.10.2017-09:32) Hacı Sabancı Ve Zeynep Nazlı Kayı Ayrılığının Gerçek Nedeni Ortaya Çıktı!

Sosyetik iş adamı Hacı Sabancı ve ayrıldığı sevgilisi Zeynep Nazlı Kayı ilişkisi uzun sürmedi. Kısa bir süre önce aşk yaşamaya başlayan Hacı Sabancı ve Zeynep Nazlı Kayı çifti, ayrılık kararı aldı. Çiftin ayrılık nedeni ise sonunda ortaya çıktı. İş adamı Hacı Sabancı'nın yoğun iş temposundan dolayı sürekli yurt dışına çıkması ve çok gezmesi... Hafta sonunu Paris'te geçiren ünlü iş adamı Hacı Sabancı, dün akşam İstanbul'a geri dönüş yaptı.



HACI SABANCI O ÜNLÜ İSMİN ESKİ EŞİ İLE YAKALANDI!

Zengin iş adamı Hacı Sabancı ve ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yağtu, sabaha kadar eğlendi. Sosyetenin gözde bekarlarından olan zengin iş adamı Hacı Sabancı ile ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın boşandığı eşi sevilen oyuncu Ahu Yağtu önceki gece Emirgan’da bir klüpte sabaha kadar eğlenirken magazin muhabirlerinin objektiflerine yansıdı. İş adamı Hacı Sabancı ve Ahu Yağtu ikilisinin eğlence dolu gecesine, son olarak Fox TV ekranlarında yayınlanan ve geride bıraktığımız haftalarda final yapan 'Muhteşem Yüzyıl Kösem' dizisinde oynayan güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah da eşlik etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal