'Güzelliğimden Özgürlüğüm Kısıtlandı' Diyen Nurcan Salman: Ünlü Olmak İstiyorum

Çektiği video ile bir anda gündeme gelen Nurcan Salman 2. Sayfa programına konuk oldu. Salman, videoyu neden çektiğini anlatırken amacının ünlü olmak istediğini de söyledi.

15.05.2019-16:39 - (Son Güncelleme: 15.05.2019-16:35)

Güzelliğimden özgürlüğüm kısıtlandı diye bir video paylaşan Nurcan Salman, 2. Sayfa programına oldu. Ünlü türkücü Alişan'ın da kendi sayfasında videoyu paylaşmasının ardından bir anda popüler oldu.

Nurcan Salman, Alişan'ın da videosunu paylaşmasıyla birlikte internet haber sitelerinde de yerini aldı. 2. Sayfa programına katılan Nurcan Salman, videoyu neden çektiğini de anlattı.

'VİDEODAKİ TRAJİKOMİKLİK'

Nurcan Salman, video ile ilgili olarak 'Kuaför salonum var kardeşimle beraber işletiyoruz. Geniş bir ailem var ve 15 kardeşiz. Hepsi belki 'bizi rezil ettin' diye düşünmüşlerdir. Videodaki gerçeklik değil de trajikomiklik.

'ÜNLÜ OLMAK İSTİYORUM'

Ben zaten hep böyle şeyler yapıyorum ünlü olmak istiyorum. Kendi kendime gülüyorum amacım başkasını güldürmek değil. Daha önce stil yarışmasına katılmıştım. Ünlü olmak için bir yeteneğimle öne çıkmak isterim. Bunun için oyunculuk kursuna da yazılmıştım ama işimden dolayı gidememiştim.

'BEN KENDİMİ BEĞENİYORUM'

Güzel olmak ilişkilerime iyi yansıyor. Ben kendimi beğeniyorum, benim işim kadınları güzelleştirmek. Halkın kafası dağılsın biraz benimle ilgilensinler istedim. Videodan sonra polisler bir yorum yaparak gülüyor. Videoyu paylaştığıma da pişman olmadım.' açıklamasında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal