Gürgen Öz Kimdir? Nereledir? Kaç Yaşındadır? Hangi Dizi Ve Filmlerde Oynamıştır?

Gürgen Öz oynadığı filmler ve dizilerle biliniyor. Bir süredir ekranlarda görünmeyen ve yakın zamanda baba olacağını açıklayan Gürgen Öz kimdir? Gürgen Öz nereli? Hangi filmlerde rol almıştır?

27.04.2019-00:35 - (Son Güncelleme: 27.04.2019-10:17) Gürgen Öz Kimdir? Nereledir? Kaç Yaşındadır? Hangi Dizi Ve Filmlerde Oynamıştır?

Gürgen Öz kimdir? Gürgen Öz nereli? Hangi filmlerde rol almıştır?

AİLESİNDEN HABERSİZ KONSERVATUAR SINAVLARINA GİRDİ

10 Mayıs 1978'de Zonguldak'ta doğan Gürgen Öz, üniversite eğitimi için İstanbul'a yerleşti. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde Sanat Tarihi ve Arkeoloji bölümünde öğrenim görmeye başladı. Kısa süre sonra oyunculuğa yönelerek, ailesinden habersiz, aynı üniversitesinin Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nün sınavlarına girip kazandı.

TİYATRO VE HİKAYE YAZARLIĞINI SÜRDÜRÜYOR

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden 2001 yılında mezun oldu ve okulda asistanlığa başladı. Yüksek lisansını Tiyatro Rejisi üzerine gerçekleştiren Gürgen Öz, 'Alman Satrancı' isimli oyunuyla birçok ödül alarak, oyunun kısa filmi çekildi. Tiyatrocu ve dizi oyuncusu Gürgen Öz, birçok tiyatro oyunu sergiledi, televizyon dizilerinde oynadı. Dizilerin yanı sıra  programlarda skeçler hazırladı ve sinema filmlerinde rol aldı. 2018'in Ağustos ayında evlendiği eşi Emily Mahringer ile çocuk bekleyen Öz, bir yandan tiyatro ve hikaye yazarlığını sürdürmektedir.

ÖZ'ÜN ROL ALDIĞI TİYATRO, DİZİ VE FİLMLER

Yer aldığı bazı tiyatro oyunları

Teneke
Kadınlar da Savaşı Yitirdi
Terk
Sure

Yer aldığı bazı diziler ve programlar

Kısmetim Otel
Aşka Sürgün
Aşk Oyunu
Makina
Avrupa Yakası
Melek
Sakarya Fırat
Aşkım Aşkım
Başrolde Aşk

Yer aldığı bazı filmler

Zaman Makinesi 1973
Plajda
Çinliler Geliyor
Hokkabaz (Erkut)
Romantik Komedi
Romantik Komedi 2
Havva Durum (Tv filmi)
Kilit (Tv filmi)

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal