Gülşen Yüksel Salt Canlı Yayında Kerimcan Durmaz'a Ateş Püskürdü

2. Sayfa programının sunucusu Gülşen Yüksel Salt, Hande Erçel'e bazlama surat yakıştırması yapan Kerimcan Durmaz'a sitem etti.

14.01.2019-11:35 - (Son Güncelleme: 14.01.2019-11:31)

2. Sayfa programının sunucusu Gülşen Yüksel Salt, Hande Erçel'e bazlama surat yakıştırması yapan Kerimcan Durmaz'a sitem etti.

Kanal D'de yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programının sunucusu Gülşen Yüksel Salt, geçtiğimiz günlerde annesi Aylin Erçel'i kaybeden Hande Erçel'e sosyal medya üzerinden hakaret edenlere sitem etti.

Özellikle Kerimcan Durmaz'ın 'bazlama surat' yakıştırmasına sitem eden Salt, 'Vicdanın rahat mı?' dedi.

Salt, canlı yayında 'Şimdi bu kızın canını acıtmak için dalga geçenler, demediğini bırakmayanların içi rahat mı merak ediyorum. Hastane odasında yaşam müdahalesi veren bir anneyi kızıyla yaralamayan çalışanların vicdanı rahat mı? O anne hastalığını yenmeye çalışırken diğer yandan da kızına kalkan olmaya çalıştı.

Ama siz biraz daha tık almak ve takipçi sayınızı artırmak için Hande ile ilgili öyle şeyler yazdınız ki 'Bazlama surat' dediniz 'Bıktım bu bazlamadan' dediniz. Ne hastalığı en hastaya dikkate aldınız. Kanser hastası insanın morale ihtiyacı vardı ama siz dikkate almadınız. Şimdi bütün samimiyetsizliğinizle Hande'ye baş sağlığı dilediniz.' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal