Altın Kelebek Ödülleri Ortalığı Karıştırdı! Gülşen ve Hadise Karşı Karşıya Geldi

Altın Kelebek Ödül Töreni gecesi son bulmasına rağmen etkileri hala daha devam ediyor. “En iyi şarkıcı kadın” kategorisinde ödül alan Hadise’ye Gülşen’den taş geldi.

12.09.2020-11:26 - (Son Güncelleme: 07.12.2021-17:54) Altın Kelebek Ödülleri Ortalığı Karıştırdı! Gülşen ve Hadise Karşı Karşıya Geldi

Bu yıl 47’ncisi düzenlenen Altın Kelebek Ödül Töreni’ne damgasını vuran birçok sanatçı vardı. Törene ödülünü almak için katılan isimler arasında hem kıyafetiyle konuşulan hem de açıklamalarıyla magazin gündemine bomba gibi düşen isimler oldu. Bunların arasında Hadise ise “En İyi Kadın Şarkıcı” dalında ödüle layık görüldü. Ünlü şarkıcı ödülünü almak için çıktığı kürsüde yaptığı konuşma ile gündem oldu. Ünlü şarkıcı; “Sevgilim Mehmet, tüm gece elimi tuttun teşekkür ederim çok heyecanlıyım çünkü. Bugün dünya kadın hakları gün, önemli bir ün bence. Böyle bir günde bu kadar önemli bir ödül almak benim için çok değerli. Çünkü biliyorsunuz kadınlar konusu bende çok hassastır. Hiçbir zaman susmadım bu konuda, hiçbir zamanda susmayacağım. Bu sene çok fazla kadın öldürüldü. Çok fazla kadın kaybettik ülkemizde. Bu ödülü 2018’de de aynı şeyi söylemiştim hayatları kısıtlanan kadınlar için alıyorum” diyerek noktaladı. 

GÜLŞEN’DEN HADİSE’YE TAŞ

Son zamanlarda konserlerinde giydiği kıyafetler ile çok konuşulan Gülşen, dün yaptığı bir paylaşımla tüm okları Hadise’nin üzerine çekti. Sosyal medya hesabından paylaştığı seksi pozlar ve magazinin gündeminin bolca konuştuğu konular arasında yer alan Gülşen, bu yıl hiçbir kategorideki ödüle aday gösterilmedi. Ünlü şarkıcı bir sayfanın kendisiyle ilgili yaptığı bir paylaşımı Instagram hikayesine koydu. Gülşen’in hikayesine koyduğu gönderide; “Gülşen’e bir şey olursa pop müzik biter” sözlerini alıp ardından kendi sayfasına yüklemesi okları daha yeni ödül almış olan Hadise’ye çevirdi. Gülşen’in yaptığı bu paylaşımdan sonra Hadise’nin herhangi bir paylaşımda bulunup bulunmayacağı ise merak edilen konular arasında yer alıyor.

gülşen

ÜNLÜ MODACI’DAN GÜLŞEN’E YANIT

Konserleri için seçtiği kıyafetlerle adından sıkça bahsettirmeyi başaran Gülşen’e, kıyafetinin açıklığı nedeni ile bir eleştiri geldi. Ünlü modacı Muammer Ketenci’nin hedefinde, konserlerde giydiği çok fazla dekolteli elbiseleriyle başarılı şarkıcı Gülşen vardı. 2.sayfa programına konuk olan ünlü modacı şarkıcı Gülşen hakkında; “Sesi, kimliği, kişiliği olan birinin böyle şeye ihtiyacı yok...Acaba Gülşen “mutlaka konuşulmalıyım” deyip tasarımcısına “açın beni açabildiğin kadar mı” diyor? İfadelerini kullandı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal