Gülse Birsel'in Jet Sosyete Dizisi Gün Sayıyor!

Tanıtımıyla da çok ses getiren Jet Sosyete’nin ekrana gelmek için sayılı günleri kaldı. Jet Sosyete 18 Şubat pazar günü bekleyenleri ile buluşacak.

12.02.2018-17:06 - (Son Güncelleme: 12.02.2018-16:58) Gülse Birsel'in Jet Sosyete Dizisi Gün Sayıyor!

Gülse Birsel senaristliğini de üstlendiği Jet Sosyete’de, 90’lı senelerde magazinel, ikinci sınıf manken Gizem karakteri ile izleyiciyi hayrete düşürecek.

Türk televizyon tarihinin en komik, en sıcak ve renkli yapımlarından olan Avrupa Yakası ve Yalan Dünya'dan sonra başarısını Aile Arasında filmi ile devam ettiren Gülse Birsel televizyonlara Jet Sosyete ile geri dönüyor.

Orta halli bir ailenin jet hızıyla sosyeteye giriş hikayesini ele alan dizide, Gülse Birsel modellikten sosyeteye giriş yapan Gizem karakteri ile şimdiden güldürmeye başladı. Her daim süslü ve frapan kıyafetleri, kendine has abartılı konuşma tarzı ile Gülse Birsel yine kahkaha fırtınasına neden olacak.

BKM yapımcılığında, yönetmen Hakan Algül tarafından hayata geçirilecek, oyuncu kadrosunda ise Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Aslı Bekiroğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom, Deniz Cengiz ve Ecem Uzun’un rol adığı Jet Sosyete, 18 Şubat’ta ekranlarda yerini alacak.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal