Gülperi Yakup Kimdir? Gerçek Adı Ne? Daha Önce Hangi Dizide Oynadı?

Yeni sezonda Show Tv ekranlarından seyirciyle buluşacak olan Gülperi dizisi karakterlerinden biri de Yakup. Gülperi’nin kayınbabası olan Yakup hakkında detaylı bilgileri Gülperi dizisi Yakup kim,Gülperi dizisi Yakup’un gerçek adı ne başlığı altında bulabilirsiniz.

22.09.2018-16:02 - (Son Güncelleme: 22.09.2018-15:56) Gülperi Yakup Kimdir? Gerçek Adı Ne? Daha Önce Hangi Dizide Oynadı?

Yeni sezonda Show Tv ekranlarından seyirciyle buluşacak olan Gülperi dizisi karakterlerinden biri de Yakup. Gülperi’nin kayınbabası olan Yakup hakkında detaylı bilgileri Gülperi dizisi Yakup kim,Gülperi dizisi Yakup’un gerçek adı ne başlığı altında bulabilirsiniz. 

Gülperi Dizisi Yakup Kim? Nasıl Biri?

Nurgül Yeşilçay’ın canlandırdığı Gülperi’nin kayınpederi olan Yakup oldukça zalim biri. Oğlunun sınır dışında öldürülmesinin ardından oğlunun katili olarak gelini Gülperi’yi suçalyan Yakup onun yıllarca hapiste yatmasını sağlamıştır. Gülperi suçsuz olduğunu ispatlayamayınca mecburen uzun yıllar parmaklıklar ardından kalır.

Kocasının ölümü bir yandan, çocuklarından ayrı kalmak bir yandan yıllarca hapisten çıkacağı günü bekler ancak çıktığında kayınbabası Yakup onu İstanbul’a gönderir, evlatlarını da ondan ayırır. Gülperi ise evlatlarını geri alabilmek için Kadir’in desteğini alır. Yakup Taşkın, oldukça zengin ve parasıyla da her dediğini yaptıran bir adamdır. Parasının getirdiği güçle yapamadığı şey yoktur. En büyük oğlu olan Eyüp, babası Yakup ile zıtlaşmaya başlar. Bu yaşananların ardından bir de Eyüp vefat edince yakup tüm suçun sahibi olarak Gülperi’yi görür. Gülperi hapse girince de evlatlarını anne düşmanı olarak yetiştirmekten geri durmaz. Gülperi hapisten çıktığında da evlatlarını vermek istemez. Ancak Gülperi yasal yollarla evlatlarını alır. Yakup bu defa istediğini yapamamıştır. Bu defa tek bir hedefi vardır ne olursa olsun Gülperi’yi öldürmek. Bunu yapmak için de yine parasına güvenir.

Gülperi Dizisi Yakup’un gerçek adı ne diye merak edenler için hazırladığımız yazımız da sizlerle.

TARIK PAPUÇOĞLU KİMDİR?

Gülperi’nin zalim kayınpederi Yakup karakterine hayat veren oyuncu Tarık Pabuççuoğlu. Ocak 1949 doğumlu olan oyuncunun doğum yeri ise kültür başkentimiz olan İstanbul. 69 yaşında olan usta oyuncu Galatarasaray Lisesi mezunu. Mimarlık Bölümü mezunu olan oyuncu henüz lisede iken ilk kez tiyatroya gider. İzlediği tiyatrodan çok etkilenen oyuncu bu konuda kendini yetiştirmeye karar verir. 1964’de başladığı oyunculuğun ardından 1970’de Kabare Tiyatrosu ile profesyonellik aşamasına gelmiştir.

Ä°lgili resim

Tiyatroda pek çok oyunda yer alan oyuncu dizi ve sinema sektöründe de adından söz ettirmiştir. 1998 yılında sevilen dizi İkinci Bahar ile ekranlara konuk olan usta oyuncu, bu dizide Kebapçı Vakkas karakterini canlandırmıştır. Ayrıca Hayat Bilgisi dizisindeki oyunculuğu ile hafızalar yer eden oyuncu Hayat Bilgisi dizisinde okul müdürü olan Amil Bey’e hayat vermiştir. Köşe Dönücü dizisinde Gaga Nusret olarak izlediğimiz oyuncunun bir de tekstil üzerine firması vardı. Ancak bu firma başına çok da dert açtı. Oyuncunun o dönem yer aldığı Hayat Bilgisi dizisindeki okul tarandı. Mafya oyuncunun büyük mal varlığına el koydu.

 Bodrum’da ikamet eden oyuncu Gülgün Akansu ile evliydi ancak çift önce boşandılar, sonra yeniden bir araya geldiler. Çiftin iki kızı var.

 Oyuncunun yer aldığı diğer yapımlar ise şöyle: Paşa Gönlüm, Sürgün İnek, Şevkat Yerimdar, Avrupa Avrupa, Düşman Kardeşler, Yerden Yüksek, Ah Kalbim, Papatyam, Kavak Yelleri, Aman Annem Görmesin, Sinekli Bakkal, Sünnet Davası, İlk Aşk, Hayattan Korkma, Cesaretin Var Mı Aşka, Kısmetim Otel, Mumya Firarda, Azad, Melekler Evi, Arabesk, Değirmen, Ahh Belinde, Evimiz Olacak Mı?, Koltuk Sevdası.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal