Gülperi Ejder Kim? Gülperi Dizisi Ejder’i Kim Canlandırıyor? Oyuncunun Gerçek İsmi Ve Oynadığı Diziler

Şimdi siz değerli okurlarımıza Taşkın ailesinin yaramaz çocuğu olan Gülperi Ejder kim olduğunu anlatırken Gülperi dizisi Ejderin gerçek ismi ve daha önce yer aldığı projeler neler olduğunu anlatacağız. İşte detaylar...

21.09.2018-17:15 - (Son Güncelleme: 21.09.2018-16:38) Gülperi Ejder Kim? Gülperi Dizisi Ejder’i Kim Canlandırıyor? Oyuncunun Gerçek İsmi Ve Oynadığı Diziler

Şimdi siz değerli okurlarımıza Taşkın ailesinin yaramaz çocuğu olan Gülperi Ejder kim olduğunu anlatırken Gülperi dizisi Ejderin gerçek ismi ve daha önce yer aldığı projeler neler olduğunu anlatacağız. İşte detaylar...

Ardı ardında çıkan fragmanlarda aksiyon dram ve entrikanın olduğu evlatlarının gözünde kötü kadın olmamak için savaş veren bir anayı izleyeceğiz. Her dizide olduğu gibi bu dizinin de kötü adamları elbette var. Gülperi dizisi Ejder de bu dizinin kötü adamıdır. Ata erkil ve kadınların da az söz sahibi olduğu bir aile yapısında dünyaya gelen Ender her zamana Ağabeyi Eyüp gibi olmak istemiş ama anası ile babası ailenin en büyük oğlu Eyüp’ü daha ön plana çıkartması daha çocuk yaşta Ejder ağabeyini kıskanmaya onun sahip olduklarını almaya çalışsa da bunu hep içten yaptığı için kimse tarafında fark edilmez.

Ağabeyi Eyüp, köyün en güzel kızı Gülperi ile evlenmesi Ejder’i iyice kıskandırır ve bu kıskançlıkla Gülperi’ye aşık olur. Eyüp’ün ölmesi ile Ejder’in Gülperi’ye karşısı ilgisi daha da artsa da Gülperi ona karşı nefretten başka bir şey hissetmeyince kedi uzanamadığı ciğere mundar der hesabı Gülperi’yi kötüleyen Yakub ve Fatma’nın yani anne ve babasının yanında yer alır. Taşkın ailesi Ejder’i küçük ama güzel hanım hanımcık Fidan ile evlendirseler de Ejder’in aklı fikri hep Gülperi’dedir. Kısaca Gülperi Ejder karakteri kötünün kötüsü diyebiliriz. Gülperi Ejder’in gerçek adı alt paragraf da sizleri sabırsızlıkla bekliyor. 

Show TV’nin yeni dizisi olan Gülperi dizisinde kötü adam Ejderkarakterini oynayan oyuncunun gerçek ismi Onur Bilge’dir. Şubat 1983 yılında Tunceli ilimizde hayata gözlerini açan Onur Bilge kova burcudur. İlk öğretimini Tunceli ilinde tamamlayan Onur tıp fakültesini kazansa da okumamıştır. Bir sonraki yıl mühendislik fakültesine girmiş ve burada tiyatroya karşı ilgisi olduğunu fark eder ve bu sektöre daha üniversite iken ilk adımını atar.

İlk kez kamera karşısına 2005 yılında “Kırık Kanatlar” adlı dizi ile bu sektöre girdi. 8 yıl aradan sonra “Eksik Sayfalar” adlı sinema filmi ile yeniden başlangıç yapan Onur Bilge İncir Reçeli 2 de dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış, yıldızının parlaması ise 2015 yılında ekrana gelen “Gamsız Hayat” adlı dizide Raşit olu ile tanınan bir oyuncu haline gelmiştir.

 ONUR BİLGE KİMDİR?

onur bilge kimdir ile ilgili görsel sonucu

1983 doğumlu oyuncu Onur Bilge İstanbul Köy Hizmetleri Anadolu Lisesinin ardından Cerrahpaşa Tıp Fakültesini kazanmış ancak 1 yıl kadar kadar ilk girdiği sınavda kazandığı için beklemek zorunda kalmıştır. Daha sonra 9 Eylül Üniversitesi Endüstri Mühendisliği’ne giriş yapmış ve üniversite döneminde tiyatro ile tanışmıştır. Tiyatro eğitimi almak için okulundan ayrılmış ve GSF Oyunculuk Bölümü’ne giriş yapmıştır.


Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal