Gülperi Dizisi Ali Kim? (Bedriye’yi Kaçıran) Gerçek Adı Ne?

Gülperi Ai’nin gerçek adı ile birlikte hem oyuncu hem de karakter hakkında detaylı bilgiler yazımızda sizlerle.

13.10.2018-16:34 - (Son Güncelleme: 13.10.2018-16:22) Gülperi Dizisi Ali Kim? (Bedriye’yi Kaçıran) Gerçek Adı Ne?

 Gülperi Ai’nin gerçek adı ile birlikte hem oyuncu hem de karakter hakkında detaylı bilgiler yazımızda sizlerle.

Gülperi Ali Kim? Ali’nin Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

Tims&B Yapım şirketinin yapımcılığını üstlendiği Gülperi dizisi geçtiğimiz Cuma günü ilk bölümü ile ekranlara merhaba dedi. İlk bölüm olmasına rağmen oldukça iyi reyting oranlarına sahip olan Gülperi dizisinin birinci bölüm sonunda Gülperi’nin kızı Bedriye Ali tarafından kaçırıldı.

Bedriye zaten annesinin evini görünce sen benim ojelerimi bile almaya yetecek paraya sahip değilsin der. Hatta bir anne olarak böyle kötü bir ortamda yetiştirmeyi nasıl oldu da düşündün ben dedemin yanına gidiyorum diye meydan okur. Hasan da hadi gidiyoruz diye kardeşlerini yanına aldıktan sonra bir anda Ali çıkagelir.

Ali, Yakup Ağa Bedriye’yi bana verdi deyip alır götürür. Gülperi durdurmak istese de bedriye burada kalacağıma Aliyle evlenirim daha iyi deyip Ali’nin elinden tutar. Bedriye’ye saplantılı şekilde aşık olan Ali adaha önce nişanlısını döverek taşkınhan’da ün salmıştır.
 
Ä°lgili resim
 
Bunu çok iyi bilen Kader hala ölürüm de buna izin vermem der ancak Yakup Ağa son söz benimdir deyip kimseyi umursamaz. Tek derdi Gülperi’den torunlarını almaktır ve bu amaç önünde engel ne varsa ezip geçmeye hazırdır.
Gülperi dizisi Ali’nin gerçek adı Emir Çubukçu. 1990, İstanbul doğumlu olan oyuncu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk mezunudur. İtalyan Lisesinden mezun olduktan sonra oyunculuk üzerine eğitimini tamamlayan Çubukçu D22’nin kurucu oyuncularından biridir.

Meşhur dizi Karadayı dizisinde canlandırdığı Osman karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Yarım Kalan Mucize adlı sinema filminde rol almıştır. Son olarak Bana Sevmeyi Anlat dizisinde Burak karakterine hayat vermiştir.Rol aldığı diğer yapımlar ise ; Karabatak, Bent, Yirmi Beş. 

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

 

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal