Gülben Ergen'in Yeni Sevgilisinin Erhan Çelik'e Benzerliği Herkesi Şoke Etti!

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Gülben Ergen, yeni bir aşka yelken açtı.

18.09.2017-13:41 - (Son Güncelleme: 18.09.2017-13:33) Gülben Ergen'in Yeni Sevgilisinin Erhan Çelik'e Benzerliği Herkesi Şoke Etti!

Sosyal sorumluluk projeleriyle adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı Gülben Ergen, yeni bir aşka yelken açtı. Sevilen şarkıcı Gülben Ergen'in aşk yaşadığı İzmirli iş adamı Tolga D., eski eşi Erhan Çelik'e benzerliğiyle şoke etkisi yarattı. Herkesi şoke eden benzerlik bununla sınırlı kalmadı. Ünlü şarkıcı Gülben Ergen'le aşk yaşadığı kulislerde konuşulan iş adamı Tolga D.'in boşanma aşamasında olduğu iddia edilen eşi ise tıpatıp Gülben Ergen'e benziyor.

İşte gören herkesi şoke eden o benzerlik:

GÜLBEN ERGEN KİMDİR?

Magazin dünyasının en sık takip ettiği isimlerinden biri olan ünlü şarkıcı Gülben Ergen, 1972 yılında İstanbul'da doğdu. Müzik piyasasına atılmadan önce, 2001 yılında Show TV ekranlarında yayınlanmış olan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran 'Dadı' dizisinde hayat verdiği 'Melek' karakteri ile oyunculuğa başlamıştır. Liseden mezun olduktan sonra mankenliğe soyunan Ergen, aynı zamanda sinema ve reklam projelerinde de boy göstermiştir. Eski eşi Mustafa Erdoğan'dan sonra TRT ekranlarının başarılı haber spikeri Erhan Çelik'le evlenen ancak geride bıraktığımız aylarda ayrılan ünlü şarkıcı Gülben Ergen'in 3 tane erkek çocuğu vardır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal