Gülben Ergen'den 'Kiralık Katil Tuttu' İddialarına Yanıt

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Müge Anlı İle Tatlı Sert programında da bahsi geçen ve hakkında sosyal medyada da konuşulan 'Kiralık katil' konusuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

18.03.2019-09:19 - (Son Güncelleme: 18.03.2019-09:19) Gülben Ergen'den 'Kiralık Katil Tuttu' İddialarına Yanıt

Gülben Ergen, hakkında çıkan '12 milyon dolara kiralık katil tuttu' iddiaları ile bir anda gündemi salladı. Ergeni, hakkında ortaya atılan iddialara sosyal medya hesabından alay ederek bir yanıt verdi.

MÜGE ANLI'NIN PROGRAMINDA İSMİ VERİLMEYEN KİŞİ GÜLBEN ERGEN Mİ?

ATV ekranlarının reyting rekorları kıran programı Müge Anlı İle Tatlı Sert programında ele alınan Asım Bayram cinayetiyle ilgili zanlılar konuştu. Zanlı Murat Güneş, sorgulanırken ünlü bir ismin kendisine 12 milyon dolar karşılığı kiralık katil olarak cinayeti işlemesine azmettirdiğini ifade etmişti.

Zanlı Güneş, azmettiren kişinin tüm Türkiye tarafından tanındığını ve çok ünlü bir isim olduğunu iddia etti. Güneş'in ifadesi sosyal medyada konuşulmaya başlanınca o ünlü ismin Gülben Ergen olduğu öne sürüldü.

'KARDEŞİM GÜLBEN ERGEN TARAFINDAN ÖLDÜRÜLMÜŞ OLABİLİR'

Murat Güneş'in 2005 yılında öldürdüğü iş adamı Gürinan Bayramoğlu, o yıl gazetelere bomba açıklamalarda bulunmuştu. Bayramoğlu, 'Kardeşim 1988'de Gülben Ergen'in ağabeyi Rıfat Ergen'i tabancayla vurarak öldürmüştü. 1991'de afla serbest kaldı. Bu nedenle kardeşimin Gülben Ergen tarafından öldürülmüş olabileceğini düşünüyorum. Tutuklu sanıkların da bu işte tetikçilik yaptığını sanıyorum.' ifadelerini kullanmıştı.

GÜLBEN ERGEN OLAYA 'İFTİRA' DEMİŞTİ

Gürinan Bayramoğlu'nun gazetelere yaptığı açıklamaların ardından Gülben Ergen, kendisine iftira atıldığını söyleyerek 'Gürinan Bayramoğlu isimli şahıs tarafından ortaya atıldığı iddia edilen ifade ve beyanlar gerçek dışıdır, asılsızdır. Gülben Ergen Erdoğan'ın böyle bir olayla hiçbir ilgisi yoktur, olamaz da. Yazılanlar asılsızdır, iftiradır, çirkindir.' demişti.

GÜLBEN ERGEN 'KİRALIK KATİL TUTTU' İDDİALARINI SOSYAL MEDYADAN TİYE ALDI

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen hakkında çıkan 'Kiralık katil tuttu' iddialarını sosyal medyadan tiye alarak yaptığı paylaşımı 'Romayı'da ben yakmış olabilir miyim?' notuyla paylaştı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal