Gülben Ergen'den Burak Törer İle İlgili Samimi Açıklamalar

Burak Törer ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen Gülben Ergen, yeni aşkı ile arkadaş olduklarını daha sonra ilişkinin aşka dönüştüğünü itiraf etti. Ergen, müstakbel kayınvalidesi ile tanışmasının yeni olmadığını söyledi.

24.05.2018-17:02 - (Son Güncelleme: 24.05.2018-16:51) Gülben Ergen'den Burak Törer İle İlgili Samimi Açıklamalar

Burak Törer ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen Gülben Ergen, yeni aşkı ile arkadaş olduklarını daha sonra ilişkinin aşka dönüştüğünü itiraf etti.

Burak Törer ile Gülben Ergen aşkı magazin camiasında şok etkisi yaratmıştı. Ünlü şarkıcı önceki gün Bebek'te kameralara takıldı. Bir kafede oturup arkadaşlarını bekleyen ünlü şarkıcı Törer ile aşkını anlattı.

Ergen, Törer ile bir süredir arkadaş olduklarını daha sonra arkadaşlıklarının aşka dönüştüğünü anlattı.

ÇOCUKLAR ERGEN'İ TANIMADI

Bu sırada Gülben Ergen, bir grup çocuğu fark edince yanlarına gitti. ''Hadi fotoğraf çektirelim'' deyip çocuklara sarılan Ergen, ''Abla fotoğraf çekiliyoruz ama ben seni tanımıyorum ki'' şeklinde yanıt aldı. Ünlü şarkıcı çocukların bu tepkisine gülerek karşılık verdi.

SEVGİLİSİNİN ANNESİYLE TANIŞMASI YENİ DEĞİLMİŞ

Geçtiğimiz günde kuaförden çıkarken görüntülenen ünlü şarkıcıya, Burak Törer'in annesi Asuman Törer bir araya geldikleri haberler soruldu. Gülben Ergen sevgilisinin annesi Asuman Törer'le tanışmasıyla ilgili "Biz zaten tanışıyorduk. Yeni bir şey değil" şeklinde yanıt verdi.




Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal