Gülben Ergen, Yeşim Salkım Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen. Yeşim Salkım'ın kendisini ve çocuklarını öldüreceğini öne sürerek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Yeşim Salkım, olay sonrası sosyal medya hesabından Gülben Ergen'e yanıt verdi.

05.01.2019-14:36 - (Son Güncelleme: 05.01.2019-16:13) Gülben Ergen, Yeşim Salkım Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen. Yeşim Salkım'ın kendisini ve çocuklarını öldüreceğini öne sürerek savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Gülben Ergen ve Yeşim Salkım arasında sular bir türlü durulmuyor. Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Yeşim Salkım'ın kendisini tehdit ettiği ve şantaj uyguladığı gerekçesiyle savcılığa başvurdu.

Gülben Ergen, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir ödül töreninde 38 okul açıp, öğrencilere okuma fırsatı verdiği için ödül almıştı.

Yeşim Salkım ise Ergen'i hem sosyal medyada hem de katıldığı televizyon programlarında topa tuttu.

'O ÖDÜL BENİM HAKKIMDI'

İddialara göre Yeşim Salkım, ödül gecesini düzenleyen Sinan Güzel'e mesaj attı. Salkım, mesajda 'Ben Hakan Uzan'ın eski karısıyım, bu işlerin nasıl gittiğini iyi bilirim. O ödül benim hakkımdı. O ahlaksız kadını davet edip ödül vereceğinize benim hakkımı yediniz. Bu iş artık kan davasına dönüştü.

Beni davet bile etmediniz. Gülben Ergen'i bitireceğim. Benim o kadını yok etmeme engel olamayacaksınız.' yazdı.

'BANA VE ÇOCUKLARIMA ZARAR VERECEK'

Yaşanan bu mesaj olayı üzerine Gülben Ergen, kendisine ve çocuklarına zarar vermesinden korktuğu gerekçesiyle savcılığa başvuruda bulundu. Ergen, verdiği ifadede 'Yeşim Salkım, bana ait olduğu iddia edilen görüntüleri herkese göstererek itibarımı zedeliyor. Kariyerime, saygınlığıma ve çocuklarıma zarar gelmesinden korkuyorum. Salkım'dan şikâyetçiyim' ifadelerine yer verdi.

Ergen, Salkım'ın gönderdi mesajları delil olarak sunarken soruşturma başlatıldı.

Yeşim Salkım, olay sonrası sosyal medya hesabından Gülben Ergen'e yanıt verdi.

İşte o paylaşım;

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal