Gülben Ergen'e Apar Topar Ameliyat! Sevenlerine İlk Açıklama Geldi

Söylediği ve yaptıklarıyla her dönem konuşulmayı başaran ünlü şarkıcı Gülben Ergen, ameliyattan çıktığı ilk görüntüleri takipçileriyle paylaştı. İşte Gülben Ergen’in ameliyat sonrası ilk görüntüleri...

14.01.2019-11:18 - (Son Güncelleme: 23.11.2021-12:51) Gülben Ergen'e Apar Topar Ameliyat! Sevenlerine İlk Açıklama Geldi

49 yaşındaki güzel şarkıcı Gülben Ergen, son yaptığı paylaşımla takipçilerini korkuttu. Ergen 4,9 milyon takipçili hesabından bu kez ameliyattan çıktığı görüntüleri koydu. Gözlerinden operasyon geçiren şarkıcı durumu eğlenceli hale getirerek video paylaştı. Sevenlerine sağlık durumu hakkında olumlu sinyaller gönderen Ergen’e takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı.

AMELİYAT ÇIKIŞINDA VİDEO PAYLAŞTI

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan güzel şarkıcı Gülben Ergen, hesabından her halini paylaşmaya devam ediyor. Ergen son olarak ameliyattan çıktığı sıradaki videosunu takipçileriyle paylaşarak geçirdiği operasyon hakkında bilgi verdi. Uzun süredir baş ağrısı ve görme bozukluğu problemi yaşadığını belirten Gülben Ergen; “Ameliyattan karizma çıktığım doğrudur. Ne zamandır beni gözlük kullanımına zorlayan, baş ağrısı ile yaşadığım sorunla bugün vedalaştım.” ifadelerini kullandı.

gülben ameliyat

GÜLBEN ERGEN’İN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ ÇOCUKLARI 

Geçirdiği göz operasyonu sonrası evinde dinlenmek zorunda olan Gülben Ergen, bu süre zarfında çocuklarından aldığı şefkati sevenleriyle paylaştı. Üç oğlu ve bir köpeğiyle sarılmış haldeki fotoğrafını paylaşan güzel şarkıcı altına “Anne her gece sen bizi yatırıyorsun, bu gece de biz seni yatıralım dedik” sözlerini ekledi. Gülben Ergen oğullarının sevgisi ve ilgisinden son derece memnun gözüküyor.

gülben ve çocukları

GÜLBEN ERGEN’DEN ESTETİK AÇIKLAMASI 

Geçtiğimiz günlerde katıldığı televizyon programında estetik sorularını yanıtlayan Gülben Ergen, konuyla ilgili “Estetiğe karşı değilim ama son noktaya kadar beleyeceğim” sözlerini kullanmıştı. 49 yaşındaki güzel şarkıcı, mesleğinin güzel gözükmek şartı koştuğunu belirtti; “Yaşım ve zamanım gelince ben de yaptıracağım ama kasabildiğim yere kadar kasacağım. En son nokta da ben de yaptırabilirim çünkü benim mesleğim güzel olmayı gerektiriyor” dedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal