Görevimiz Tatil Filmi Nerede Çekildi?

2018 yılında vizyona giren Görevimiz Tatil filmi, drama türünde bir aile komedisi olarak izleyiciyle buluştu. Demet Akbağ, Zafer Algöz gibi usta sanatçıların başrollerini paylaştığı dizi sinema severlerden tam not aldı.

03.07.2020-15:48 - (Son Güncelleme: 03.07.2020-15:45) Görevimiz Tatil Filmi Nerede Çekildi?

Görevimiz Tatil filminin yönetmenliğini Murat şeker, senaristliğini ise Murat Şeker ile birlikte Ali Tanrıverdi üstlendi. Sıcacık ve samimi hikayesi ile izleyiciyi etkisi altına alan film, eğlenceli sahneleriyle de konuşuluyor. Peki Görevimiz Tatil filmi nerede çekildi? Görevimiz Tatil konusu ne? Oyuncuları kimler?

Görevimiz Tatil Konusu

Filmin başrol karakterlerinden Türkan Mutlu, dört kişilik bir ailede, tüm ailesini çekip çeviren bir annedir. Tipik bir ev hanımıdır. Ailenin babası olan Sıtkı Mutlu ise, ailesiyle ilgilenmeyen, hayatı monotonlaşmış, bezgin ve cimri bir adamdır. İki çocukları ile birlikte standart bir hayat yaşamaktadırlar. Türkan hanım, tüm ev işleriyle aynı anda uğraşmaktan ve bu rutin yaşamdan oldukça sıkılmaktadır. Uzun süredir aile fertlerinin birlikte vakit geçirememesi ve birbirlerine ilgisizleşmesinden de yakınan Türkan Hanım, ailesine baskı yaparak onları bir aile danışmanına gitmeye ikna eder. Danışmanın tavsiyesiyle, bir süredir tatil bile gidemeyen Mutlu ailesi bir karavan kiralayarak seyahate çıkarlar. Gidiş yolunda araçları bozulunca, Yavaşlar Köyü’ne sığınmak zorunda kalırlar. Buraya uğramaları ile ailenin hayatı değişir.

Mutlu ailesi, bir taraftan köy sakinleri tarafından misafir edilirken, bir taraftan da bu aileden çok şey öğrenecektir. Köyün mücadele ettiği sorunları çözmek için kolları sıvayan Türkan Hanım, başta köy hayatından sıkılan diğer aile fertleri ile birlikte bu yolda mücadeleye girişecektir.

Yaz mevsiminin sıcaklarında çekilen bu filmde, şirin mi şirin birçok mekan göze çapıyor. Filmi izleyenler arasında, Görevimiz Tatil nerede çekildi? diye merak edenlerin sayısı azımsanmayacak kadar çok.

Görevimiz Tatil Filmi Nerede Çekildi?

Görevimiz Tatil ekibi, çekimleri için setlerini İstanbul ve İzmir şehirlerinde kurdu. Mutlu ailesinin evinin bulunduğu, şehir yaşamlarının anlatıldığı sahneler İstanbul’da çekildi. Sığındıkları köy hayatının çekimleri ise çoğunlukla İzmir’in Ödemiş ilçesindeki Birgi Mahallesi’nde, bir bölümü de Bayındır bölgesinde yapıldı.

Görevimiz Tatil Oyuncuları

- Demet Akbağ

- Zafer Algöz

- Deniz Altan

- Ali Keçeli

- Hakan Bilgin

- Sarp Akkaya

- Filiz Ahmet

- Hande Katipoğlu

- Özlem Türkad

- Ali Barkın Bürkan

- Sinan Çalışkanoğlu

- Enis Arıkan-Yılmaz Gruda

- Anıl Tetik

- Onur Dilber

- Elif Gezen

- Alican Parlak

Görevimiz Tatil Film Ekibi

- Yönetmen: Murat Şeker

- Senaryo: Murat Şeker, Ali Tanrıverdi

- Yardımcı Yönetmen: Sibel Yıldırım

- Görüntü Yönetmeni: Bülent Özer

- Yapımcı: Murat Şeker, Cemal Okan, Uğur Şeker, Timur Savcı

- Müzik: Serhat Ersöz

- Sanat Yönetmeni: Atilla Çelik

- Kostüm: Metin Birinci

- Ses Efekt: Onur Yavuz

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal