Gönülçelen Nerede Çekildi?

26 Şubat 2010 tarihinde Atv ekranlarında yayın hayatına başlayan Gönülçelen dizisi, aşk ve dram konularının baskın olduğunu, yer yer komediye dönük sahneler barındıran Türk dizilerinden biridir. Yönetmenliğini Cevdet Mercan, Ahmet Katıksız ve Serkan İpekören birlikte üstlendiler.

03.07.2020-15:45 - (Son Güncelleme: 03.07.2020-15:43) Gönülçelen Nerede Çekildi?

Senaryosu ise, Gül Dirican, Sertaç Ergin, Ali Demir ve Muharrem Buhara tarafından kaleme alındı. Gönülçelen dizisinde, çingene mahallesinde yaşayan yoksul bir genç kız ile ünlü ve başarılı bir müzik akademisyeninin yollarının kesişmesiyle gelişen olaylar anlatılmaktadır. Başrollerini Tuğba Büyüküstün ve Cansel Erçin’in paylaştığı dizi, 24 Haziran 2011 tarihinde 56. bölümü ile ekranlara veda etti. Peki Gönülçelen nerede çekildi? Gönülçelen dizisi konusu ne? Oyuncuları kimler?

Gönülçelen Dizisi Konusu

Gönülçelen dizisinin başrol karakterlerinden Hasret, İstanbul’da çingenelerin yaşadığı yoksul bir semtte hayatını sürdürmektedir. Kariyeri ve başarısıyla ünlenmiş Murat ise, zenginlik ve lüks içinde yaşayan tanınmış bir müzisyendir. Dizi, bu ikilinin karşılaşması ve Murat’ın Hasret’in sesininin güzelliğini keşfetmesiyle başlar. Arkadaşlarıyla, Hasret’in bir hanımefendiye dönüşüp dönüşemeyeceği iddiasına giren Murat, bunu yapabileceğini kanıtlamaya çalışacaktır. Hasret özgür ruhlu, Roman ağzı ile konuşan, alt tabakaya hitap eden bir genç kızdır. Murat, Hasret’i yanına alarak onu hem müzik konusunda hem de sosyal anlamda eğitmeye başlar. Gönülçelen dizisi, bu noktadan sonra canlanmaktadır. Hasret ile Murat’ın ailesi arasında bitmek bilmeyen sorunlar yaşanırken, ikili arasında ise bir aşk başlayacaktır.

Tuğba Büyüksütün, Hasret karakterini canladırmak için hazırlanırken pek çok alanda eğitimler aldı. Roman şivesi, Roman dansı derslerinin yanı sıra, şarkıcı rolünde oynayacağı için şan dersleri de gördü Romanların yaşadığı mahalleleri ziyaret etti ve buradaki hayat tarzını inceledi.

Cansel Erçin ise, önemli bir müzisyeni canlandıracağından, Murat karakteri için hazırlık yaparken piyano dersleri aldı. Dizi, 2. sezonu ile final yaparak sona erdi. Gönülçelen nerede çekildi? Çekimlerde hangi mekanlar kullanıldı?

Gönülçelen Dizisi Nerede Çekildi?

Gönülçelen dizisinde Hasret’in yaşadığı mahallenin sahneleri İstanbul’un Balat semtinde çekildi. Pek çok diziye daha ev sahipliği yapan semtte, semtin sakinleri ücretsiz figüranlık yapıyor. Murat’ın evinin yer aldığı sahneler ise, İstanbul Göztepe’de çekildi. Bu semtte dizi ve filmlerde sık sık kullanılan milyon dolarlık birçok köşk bulunuyor.

Gönülçelen Oyuncuları

-Cansel Elçin: Murat

- Tuba Büyüküstün:  Hasret

- Tuna Orhan: Bekir

- Ünal Silver: Burhan

- Umut Kurt: Cihan

- İlhan Şeşen: Ethem

- Günay Karacaoğlu: Gülnaz

- Nadir Sarıbacak: Kobra

- Onur Saylak: Levent

- Yasemin Çonka: Nakiye

- Ayda Aksel: Nesrin

- Evrim Alaysa: Balçiçek

- Hülya Duyar: Kadriye

- Can Kahraman: Davut

- Dilşad Bozyiğit: Çelen

- Hasan Say: Kadir

- Arzu Gamze Kılınç: Saime

- Engin Hepileri: Burhan

- Ayşe Şule Bilgiç: Berrin

- Öykü Çelik: Nazar

- Cem Karakaya: Salih

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal