Gonca Vuslateri 'Tek Celsede' Bitirdi

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, 2,5 yıllık eşi Edip Burak Ertoğan'dan boşandı. Çiçeği burnunda çiftler Gonca Vuslateri ve Edip Burak Ertoğan tek celsede evliliklerini sonlandırdılar.

28.05.2018-14:24 - (Son Güncelleme: 24.03.2020-11:25) Gonca Vuslateri 'Tek Celsede' Bitirdi

'Tehlikeli Karım' adlı dizide rol alan Gonca Vuslateri'nin boşandığı eşi Edip Burak Ertoğan, ses mühendisiydi.

'Tehlikeli Karım' dizisinde oynayan Gonca Vuslateri ve Edip Burak Ertoğan çiftinin evlilik birliğinin temelinden sarsılması nedeniyle bir ay önce 'anlaşmalı' olarak boşandıkları birbirlerinden herhangi bir nafaka ya da tazminat talebinde bulunmadıkları öğrenildi.

Gonca Vuslateri ve Edip Burak Ertoğan, 2015 yılında yurtdışına çıktıkları gezi sırasında evlenmişlerdi.

Evliliğini sosyal medya hesabından duyuran Gonca Vuslateri, 'Evet, evlendim. Ortada bir ton negatif mevzu varken düğün yapmayacağımı söyledim. Mutluluğu yaşamayı feda edeyim ama kendim mutlu olayım. İstanbul’a dönünce 5-6 kişinin katılacağı sade bir kutlama yapacağım

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, 'Eşim Burak Ertoğan’la uzun bir süredir ayrı sürdürdüğümüz evliliğimizi hukuki olarak da sonlandırmaya karar verdik. İçinde bulunduğumuz yoğun gündemde, bizim içinde hassas olan bu süreçte herkesin anlayışını bekliyoruz" şeklinde açıklama yapmıştı.

BOŞANMALARI 'ANLAŞMALI'

20 Nisan 2018'de İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak 2,5 yıllık eşi Edip Burak Ertoğan'a boşanma davası açarak boşanma sürecini başlattığı ortaya çıktı.

Anlaşmalı boşanma taleplerini mahkeme kabul ederek ünlü çifti tek celsede boşadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal