Gökhan Özoğuz'dan Uçağı Rötar Yaptığı İçin Personele Hakaret Eden Kadına Sitem!

Ünlü şarkıcı Gökhan Özoğuz, uçağı rötar yaptığı için kadın çalışana hakaret eden kadına tepki gösterdi. Athena Gökhan, Twitter hesabından hakaret eden kadına sitem etti.

26.04.2019-11:09 - (Son Güncelleme: 26.04.2019-11:12) Gökhan Özoğuz'dan Uçağı Rötar Yaptığı İçin Personele Hakaret Eden Kadına Sitem!

Geçtiğimiz gün havaalanında yaşana olay büyük ses getirdi. Bir kadın yolcu uçağı rötar yaptığı için kadın personele ağır hakaretlerde bulundu.

İstanbul-Milas seferi yapacak olan yolcu uçağı rötar yapınca havaalanında gerginlik yaşandı. Bir kadın yolcu uçağın rötar yapmasına aşırı öfkelendi ve firmanın kadın personeline ağıza alınmayacak hakaretlerde bulundu.

O anları cep telefon kamerası ile kayıt altına alan diğer bir yolcu ise sosyal medyada görüntüleri paylaştı. Görüntülerin yayılmasının ardından kadın yolcuya tepkiler gecikmedi.

Ünlü şarkıcı Gökhan Özoğuz, kadın personele hakaret eden kadın yolcunun tavrına sessiz kalmadı ve Twitter hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

'ÇALIŞANA EDEPLİ, SAYGILI OLMAK ZORUNDAYIZ'

Özoğuz paylaşımında 'İşte arkadaşlar hiçbir zaman varlık ile karşısındakini ezebileceğini düşünmek ve cehalet ile birilerini darp edebilmek Halk nezninde meşru olamaz. Sorulsa okumuş, medeni, modern bir imaj varken bir anda edep dışı davranmak ne Nahoş. Çalışana edepli saygılı görgülü olmak zorundayız.

'İNSAN OLMAYI ÖĞRENMEMİZ LAZIM'

Hemen başlıyor çekin çekin çalışana ekstra saygı göstermek yerine hakaret edip ezmeye çalışmak en büyük cehalet göstergelerinden biridir. İşte edebin siyasi partisi inancı olmuyor. İnsan olmayı öğrenmemiz lazım!' ifadelerine yer verdi.

İşte o paylaşım;

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal