Gökhan Alkan Yeni İmajı

Son olarak Kalp Atışı dizisinde Ali Asaf karakteri ile izleyici karşısına çıkan Gökhan Alkan, yeni başlayacak olan Zengin ve Yoksul dizisi için imajını değiştirdi. Gökhan Alkan'ın hayranları yeni imajını görünce şaşkınlık yaşadı.

06.04.2019-17:25 - (Son Güncelleme: 06.04.2019-17:20) Gökhan Alkan Yeni İmajı

Kocamın Ailesi ve Kalp Atışı dizilerinde gösterdiği oyunculuk performansı ile büyük beğeni toplayan yakışıklı oyuncu Gökhan Alkan, saçlarını uzatarak imaj değişikliğine gitti.

Gökhan Alkan, ATV ekranlarında yayınlanacak olan Zengin ve Yoksul dizisi için imaj değişikliğine gitmiştir. Zengin ve Yoksul dizisinde Karan karakterine hayat verecek olan Gökhan Alkan'ın senaryo gereği saçlarında yeniden değişikliğe gitti öğrenildi.

GÖKHAN ALKAN YENİ İMAJI

Yakışıklı oyuncu Gökhan Alkan, Zengin ve Yoksul dizisinin 3. bölümünden itibaren yeni saçları ile izleyici karşısına çıkacak.

7 Nisan Pazar akşamı yayınlanacak olan Zenin ve Yoksul dizisi başrollerinde Binnur Kaya, Gökhan Alkan, Osman Sonant, Evrim Solmaz ve Gülcan Arslan gibi isimler yer alıyor.

ZENGİN VE YOKSUL DİZİSİ KONUSU

ATV ekranlarına yeni bir soluk katacak olan Zengin ve Yoksul dizisi istediği her şeyi elde eden bencil zenginlerle hayatlarında istedikleri şeyleri elde edemeyen fakir insanların hayatları anlatılacak.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal