Gökçe Bahadır Kahreden Haberi Duyurdu! Ünlü Oyuncunun Sağlık Durumu Korkuttu

“Evlilik Hakkında Her Şey” dizisinin başrol oyuncusu Gökçe Bahadır'dan kötü haber geldi. Ünlü oyuncu koronavirüse yakalandığı haberini duyurdu. Dizi çekimlerine ara verildi. İşte habere ilişkin detaylar...

29.03.2018-10:28 - (Son Güncelleme: 13.12.2021-11:40)

“Evlilik Hakkında Her Şey” isimli dizi yeni sezonun gözde yapımlarından biri oldu. Başarılı oyuncuları bir araya toplayan yapımın başrollerini; Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece ve Sumru Yavrucuk paylaşıyor. On iki bölümdür heyecanla takip edilen dizinin setlerine ara verildiği haberi ise dizinin takipçilerini meraklandırdı. Yeni sezonla ekranlara gelen ve daha çok az bölümleri yayınlanmış olan dizinin neden ara verdiğine yönelik açıklama ise dizi setinden geldi.

DİZİYE KORONAVİRÜS ENGELİ GELDİ

İngiliz yapımı bir diziden uyarlama olan “Evlilik Hakkında Her Şey” her hafta izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Konu olarak evliliklerin ve iç yüzünün ve boşanmaya giden süreçteki olayların perde arkasının anlatıldığı dizi, Türk dizi sektörünün alışık olmadığı yeni yapımlar arasında yer alıyor. Evlilikler ve boşanmalar hakkında farklı perspektifler sunan “Evlilik Hakkında Her Şey” dizisi fragmanı yayınlandığı ilk andan itibaren merak edilen diziler arasında yer aldı.

GÖKÇE BAHADIR KORONAVİRÜSE YAKALANDI

Ekranlara gelen on iki bölümüyle güzel bir takipçi kitlesine ulaşan dizinin bu hafta yeni bölümü yayınlanmayacağı duyuruldu. Bunun ardından dizi seti, çekimlere koronavirüs sebebiyle ara verildiğini duyurdu. Dizinin başrol oyuncusu Gökçe Bahadır'dan üzücü haber geldi. Ünlü oyuncu koronavirüse yakalandı. Vakaların sette artması, oyuncuları ve set çalışanlarını korumak adına kısa bir süreliğine durdurdu. Dizinin ekranlara geldiği Fox TV ise haberi kendi twitter hesabından duyurdu. Yapılan paylaşımda; “Evlilik Hakkında Her Şey dizimizin setinde görülen Covid vakası nedeniyle sizlerden bir hafta ayrı kalacak olmanın üzüntüsü içerisindeyiz. 21 Aralık Salı 20.00 itibarıyla her Salı buluşmak üzere!” ifadeleri kullanıldı.

gökçe

BAHADIR’IN SON PROJESİ ÇOK KONUŞULMUŞTU

Televizyon ekranlarında yer aldığı son proje “Evlilik Hakkında Her Şey” dizisinden önce Netflix’te yer alan “Kulüp” dizisinde Gökçe Bahadır rol almıştı. Güzel oyuncunun oyunculuk performansı bazı kişiler tarafından eleştirilse de, çoğu izleyici tarafından takdir toplamıştı. Ekranların sevilen isimlerinden biri olan Gökçe Bahadır’ın televizyonda yer alan “Evlilik Hakkında Her Şey” isimli dizideki performansı da izleyiciden tam not aldı. Dizi setinde koronavirüse yakalanan güzel oyuncunun sağlık durumunun ise iyi olduğu biliniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal