Gizem Birdal Kimdir? Gizem Birdal Boyu Kaç, Kilosu Kaç, Aslen Nereli, Sevgilisi Kimdir?

Ekranların en sevilen ve en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Survivor 2020 kadrosuna katılarak dikkatleri üzerine çeken Gizem Birdal'ın hayatı merak edilip araştırılmaya başlandı. Peki Gizem Birdal kimdir? Gizem Birdal boyu kaç, kilosu kaç, aslen nereli, sevgilisi kimdir?

03.03.2020-09:43 - (Son Güncelleme: 03.03.2020-09:42) Gizem Birdal Kimdir? Gizem Birdal Boyu Kaç, Kilosu Kaç, Aslen Nereli, Sevgilisi Kimdir?

TV8'in sevilen ve beğenilen yarışmalarından olan Survivor 2020 bütün heyecanı ile devam ederken kadrosunda dahil olan Gizem Birdal'ın kim olduğu araştırılmaya başlandı. Peki Gizem Birdal kimdir? Gizem Birdal boyu kaç, kilosu kaç, aslen nereli, sevgilisi kimdir?

GİZEM BİRDAL KİMDİR?

5 Ağustos 1992 yılında dünyaya gelen Gizem Birdal, 10 yaşında Bakırköyspor kulübünde basketbola başlamış ve 24 yaşına kadar aralıksız sporuna devam etmiştir. Alt yapısı biten Gizem Birdal daha sonra Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde oynaya başladı.

İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nden mezun olan Gizem Birdal, Kocamın Ailesi dizisinde 30 bölüm rol almıştır.

Son Dakika Magazin Haberleri için kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal