Genç Müzisyen'in Bahşiş Yüzünden Öldürülmesine Ünlülerden Tepki Yağdı

Eğitim masraflarını karşılayabilmek için barda çalışan Devlet Konservatuvarı son sınıf öğrencisi genç müzisyen İsmail Değirmenci'nin bahşiş yüzünden dövülerek öldürülmesine Ünlü İsimlerden tepki yağdı.

11.04.2018-11:33 - (Son Güncelleme: 11.04.2018-11:34) Genç Müzisyen'in Bahşiş Yüzünden Öldürülmesine Ünlülerden Tepki Yağdı

Eğitim masraflarını karşılayabilmek için barda çalışan Devlet Konservatuvarı son sınıf  öğrencisi genç müzisyen İsmail Değirmenci'nin bahşiş yüzünden dövülerek öldürülmesine Ünlü İsimlerden tepki yağdı. 

Gaziantep Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı son sınıf öğrencisi İsmail Değirmenci eğitim hayatına devam ederken bir yandan da ailesine yük olmamak için  bir barda, arkadaşlarıyla birlikte müzik yapıyordu.

BAHŞİŞ YÜZÜNDEN ÖLDÜRÜLDÜ

6 Nisan gecesi sahnede davul çaldığı sırada müşteriler tarafından üzerine bahşiş atıldı. Bahşişlerden pay almak isteyen garsonlar da paraları toplayan Değirmenci ve arkadaşlarının üzerine saldırdı. Üç garsonun elinden kurtulan Değirmenci dışarı kaçtı. Ancak peşinden koşan garsonlar caddede genci yakalayıp öldüresiye dövdü. Hastaneye kaldırılan genç hayatını kaybetti. Saldırgan 3 garson tutuklandı.

ANNE LEYLA DEĞİRMENCİ'NİN AĞITLARI YÜREKLERİ YAKTI

Adana'da yaşayan anne Leyla Değirmenci "Delikanlı oğlumdan ne istediler? Yavruma nasıl kıydınız?
O geçiminin derdindeydi. Bize yük olmamak için gece iki barda çalışıyordu" diye gözyaşı döktü.

ÜNLÜLERDEN TEPKİ YAĞDI

İsmail Değirmenci'nin ölümü sonrası ünlü isimler sosyal medya hesaplarından üzüntülerini dile getirdi. Bir çok ünlü sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak olaya tepkide bulundu ve aileye Başsağlığı diledi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal